Zondag 14 juli Italian meets Daelenbroeck
Kasteel Daelenbroeck
Discount slider image

Zondag 14 juli Italian meets Daelenbroeck

€ 57,50 p.p. incl:

Anti-pasti buffet bij het ontvangst
Prime portate “ pasta en meer “
Seconde portate “ proeverij”
Dessert
Menu & entertainement

Een informele avond bij mooi weer op het terras aan het water.

Muzikale entertainement, wijnproeverij en verkoop!

Aankomst tussen 18.00 / 18.30 uur         

Reserveren kan gemakkelijk

via reserveringen klik hier om te reserveren of telefonisch via 0475 53 24 65.

 

Nationaal Park De Meinweg

Nationaal Park De Meinweg is 1.600 hectare groot en bestaat uit bossen, heide, vennen en beken. Onder andere door de afwisseling in het gebied komen er veel verschillende planten en dieren in voor. Voorbeelden daarvan zijn het wilde zwijn, de adder en de zandhagedis. 3 breuken in de ondergrond hebben in de loop van vele duizenden jaren voor 4 terrassen gezorgd. Van beneden aan de Roer tot boven aan het plateau is een hoogteverschil van ruim 50 meter ontstaan. Zeker op een lange wandeling of fietstocht merkt u dit af en toe. De Meinweg is zeer geschikt voor een wandeling of fietstocht.

Maar ook te paard kunt u hier uitstekend eropuit. Kriskras door het Nationaal Park, het Roerdal en zelfs de grens over naar Duitsland. Hier vindt u ruim 150 kilometer aan ruiter- en menpaden. En op Kasteel Daelenbroeck kan uw paard overnachten in een van de paardenboxen.

Geluksinfopunt/Brasserie De Boshut
Bij het geluksinfopunt kunt u terecht voor informatie, folders en kaarten. Buiten kunnen uw kinderen naar hartenlust spelen op de speeltoestellen.

In hetzelfde gebouw vindt u Brasserie De Boshut. Waar u heerlijk kunt eten en drinken. Uw kinderen vinden het hier ook fantastisch. Er is genoeg ruimte om te rennen en voetballen. Ze kunnen er klimmen en klauteren. Of ze amuseren zich op de glijbaan of kabelbaan. Kortom, u heeft geen kind aan ze.

Geluksinfopunt
Brasserie De Boshut
Meinweg 2
6075 NA Herkenbosch
+31 (0)475 53 04 39
info@deboshut.nl 
www.deboshut.nl 

Beste Prijsgarantie
 —