Zomerontdekking Limburg en Zeeland
Kasteel Daelenbroeck
Discount slider image

Zomerontdekking Limburg en Zeeland

Ontsnap naar de pracht van Zeeland en Limburg met ons exclusieve 5-daags arrangement à € 525,00 p.p. in samenwerking met Romantik Hotel Mondragon Zierikzee. Geniet van 4 overnachtingen in luxe accommodaties en ervaar de perfecte mix van natuur en cultuur.

 

Arrangement uitsluitend op aanvraag en telefonisch of per email te reserveren: +31 (0) 111 23 00 00 of per email: reserveringen@mondragon.nl

Klik hier voor meer informatie

 

De Bonte Kermis Show!

 

 ‘Kermis, gezelligheid, spelletjes en meezingen!’

Korte omschrijving:
Lorenzo en Gerda Glitter komen graag bij u langs met hun Bonte Kermis Show: een gloednieuw, te gek en gezellig spelprogramma met allerlei maffe spelonderdelen in kermis sfeer. Lekker over de top, heerlijk fout, maar daardoor des te leuker! 

Geschikt voor:
Uw teamuitje, feestavond, familiedag, meeting-break, personeels-dag en nog veel meer.

Verloop van  het programma:
Gerda Glitter en Lorenzo heten de gasten vrolijk welkom en openen de spelshow met het lied 'Kermis in de stad'. 

Daarna volgt de uitleg van het programma en worden de teams ingedeeld. De verschillende teams nemen het tegen elkaar uit op bij de diverse spelonderdelen (Bibberspiraal, Elektronische kop van jut, Ludiek vangspel, Licht-reactie-spel en het Rad van fortuin.  Het team dat de meeste ‘jetons’ weet binnen te slepen, is de uiteindelijke winnaar!

Gerda Glitter deelt tussendoor gul allerlei zoetigheden uit die worden gewonnen zoals grote lolly’s, reuzenspekken, zuurstokken en wijnballen.

Feest:
Natuurlijk is er een knallend muzikaal optreden van Lorenzo waarbij Gerda iedereen meeneemt in een gezellige polonaise en de gasten worden getrakteerd op heerlijke Hollandse feest hits en zalige smartlappen. Kortom: een fantastisch programma om nooit te vergeten!

(Minimale groepsgrootte van 25 personen is vereist)

 
Vraag naar de mogelijkheden