Zomerontdekking Limburg en Zeeland
Kasteel Daelenbroeck
Discount slider image

Zomerontdekking Limburg en Zeeland

Ontsnap naar de pracht van Zeeland en Limburg met ons exclusieve 5-daags arrangement à € 525,00 p.p. in samenwerking met Romantik Hotel Mondragon Zierikzee. Geniet van 4 overnachtingen in luxe accommodaties en ervaar de perfecte mix van natuur en cultuur.

 

Arrangement uitsluitend op aanvraag en telefonisch of per email te reserveren: +31 (0) 111 23 00 00 of per email: reserveringen@mondragon.nl

Klik hier voor meer informatie

 

Moord op het Kasteel…..

 

Wilt u een onvergetelijke avond beleven? Speuren naar een moordenaar, maar vooral flink lachen? Dan is ons moorddiner een geweldige keuze! Humor, interactie en lachwekkende personages staan bij ons voorop.

Komedie
Uw gezelschap wordt meegenomen in een verhaal van intriges, kwaadspraak en duistere geheimen dit alles overgoten met een flinke dosis absurditeit en komedie.

Diverse verhaallijnen
Wij bieden dit jaar drie bijzondere verhaallijnen in de Misdaad-sfeer.

Als eerste een Heksenproces, waarbij een vrouw wordt beschuldigt van hekserij en moord. U bent zelf de jury en bepaalt dus of zij wel of niet schuldig is!

Het tweede een klassiek gangster avontuur uit de jaren ’20 van de vorige eeuw.

Het laatste verhaal is onze topper uit de reeks: Het Middeleeuws Moorddiner. Het meeste bekende en succesvolle theaterdiner dat wij bieden. Een prachtig en bovenal hilarisch programma over een excentrieke Graaf en zijn kasteelbewoners.

(Minimale groepsgrootte van 25 personen is vereist)


Vraag naar de mogelijkheden