“ Let’s spend the night in Bali”
Kasteel Daelenbroeck
Discount slider image

“ Let’s spend the night in Bali”

3 gangen Menu “ Let’s spend the night in Bali”

Een swingende avond met dans, classics disco, cocktailbar en
waanzinnige gerechten.

Aankomst tussen 18.30 en 19.30 uur.
Gereserveerde tafels en sta-tafels

Entertainment by:
Classics en soul music by Partycreations

Meer informatie klik hier

Prijs p.p. € 57,50

Reserveren kan gemakkelijk via reserveringen klik hier om te reserveren

of telefonisch via 0475 53 24 65.

 

Vergaderen

Kasteel Daelenbroeck leent zich uitstekend voor meetings. Hier kunt u vergaderen in de sfeervolle ambiance van vroeger met de techniek van nu. De combinatie van onze mooie zalen, de rust en ruimte, de uitstekende service en de verfijnde keuken zorgen ervoor dat vergaderen leuk is.

Locatie
Kasteel Daelenbroeck ligt midden in het Roerdal en is goed bereikbaar vanaf de vliegvelden Düsseldorf, Eindhoven en Weeze. De ligging maakt het landgoed geschikt om ook met uw internationale gezelschap op stijlvolle wijze te vergaderen.

Landgoed Kasteel Daelenbroeck heeft een passende zaal voor u tot 150 personen. De grote zalen hebben airco, wifi en alle moderne communicatie- en presentatieapparatuur.

Ontspanning
Als u tussen het vergaderen door wilt ontspannen, een frisse neus wilt halen of iets aan teambuilding wilt doen, bieden wij outdooractiviteiten aan. Dit is mogelijk op het landgoed zelf of in de nabije omgeving. Wij organiseren deze activiteiten samen met de activity club.

Informeer naar de mogelijkheden

Arrangementen
U stelt natuurlijk uw eigen verblijf en alle activiteiten die daarbinnen vallen helemaal zelf samen. Maar u kunt ook kiezen uit een van onze meerdaagse vergaderarrangementen.

Het landgoed heeft 24 hotelkamers. Wij werken nauw samen met ‘zusterhotel’ Boshotel Vlodrop (op 4 km.). Boshotel Vlodrop en Landgoed Kasteel Daelenbroeck hebben samen 105 hotelkamers.