Zondag 14 juli Italian meets Daelenbroeck
Kasteel Daelenbroeck
Discount slider image

Zondag 14 juli Italian meets Daelenbroeck

€ 57,50 p.p. incl:

Anti-pasti buffet bij het ontvangst
Prime portate “ pasta en meer “
Seconde portate “ proeverij”
Dessert
Menu & entertainement

Een informele avond bij mooi weer op het terras aan het water.

Muzikale entertainement, wijnproeverij en verkoop!

Aankomst tussen 18.00 / 18.30 uur         

Reserveren kan gemakkelijk

via reserveringen klik hier om te reserveren of telefonisch via 0475 53 24 65.

 

Beste Prijsgarantie
 — 

Maasplassen

De Maasplassen zijn een van de vele parels die Limburg rijk is. De Maasplassen zijn een uitgestrekt, aaneengesloten netwerk van grote en kleine plassen, ontstaan door grindafgravingen. Met een oppervlakte van ruim 3000 hectare zijn de Maasplassen het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland en daardoor dé ideale plek om te watersporten!

De Maasplassen zijn perfect om met een zeilboot, jacht of sloep te verkennen. Voor de meeste boten is een vaarbewijs niet eens nodig! Via mooie vaarwegen kom je van de ene plas naar de andere. Heb je geen eigen boot? Huur er een! Er zijn voldoende jachthavens om aan te meren. 

En… in de zomer, als het water een aangename temperatuur heeft, kunt u er natuurlijk heerlijk zwemmen, surfen, zeilen, kanoën en zelfs duiken. Relaxen doet u op één van de vele stranden en gezellige terrassen. Gaat u meer voor de uitdagende watersporten, dan bent u op de Maasplassen ook aan het juiste adres. U kunt hier namelijk volop waterskiën, flyboarden en wakeboarden.