“ Let’s spend the night in Bali”
Kasteel Daelenbroeck
Discount slider image

“ Let’s spend the night in Bali”

3 gangen Menu “ Let’s spend the night in Bali”

Een swingende avond met dans, classics disco, cocktailbar en
waanzinnige gerechten.

Aankomst tussen 18.30 en 19.30 uur.
Gereserveerde tafels en sta-tafels

Entertainment by:
Classics en soul music by Partycreations

Meer informatie klik hier

Prijs p.p. € 57,50

Reserveren kan gemakkelijk via reserveringen klik hier om te reserveren

of telefonisch via 0475 53 24 65.

 

Trouwen

Beleef uw mooiste dag
Landgoed Kasteel Daelenbroeck maakt van uw trouwdag het sprookje waar u altijd al van droomde. Want trouwen op een kasteel, wie wil dat nou niet? U kunt bij ons terecht voor de complete dag. Van huwelijksvoltrekking tot chique diner, van spetterende feestavond tot de huwelijksnacht in een van onze romantische bruidssuites.

Kasteel Daelenbroeck en de omgeving lenen zich ook uitstekend voor een bijzondere bruidsreportage.

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Neem vrijblijvend contact met ons op via deze knop of telefonisch via 0475 53 24 65.

Huwelijksvoltrekking

Landgoed Kasteel Daelenbroeck is erkend als trouwlocatie. U kunt er voor de wet trouwen in één van de romantische salons van het kasteel of zelfs buiten onder de prachtige beukenboom.

Kies de salon uit waar u zich het beste thuis voelt en wij toveren deze om tot een trouwzaal. De toost en het aansnijden van de taart kan op meer plekken gebeuren. Samen zoeken wij de meest romantische plek uit.

 

Van toost tot taart

Ook om de receptie te houden, zijn wij de perfecte plek voor u. Ontvang uw gasten met een verrassende kasteelcocktail op het terras. Of in een van de salons en snij vervolgens uw bruidstaart aan. Aansluitend serveren wij drankjes en hapjes.

Uiteraard kleden wij de ruimte sfeervol aan. Denk aan kaarsen, bloemen en muziek. Ook kunt u zelf voor muziek zorgen. U kunt kiezen voor all-in arrangementen.

Maak een afspraak voor een rondleiding.

Diner

Op ons kasteel kunt u culinair alle kanten op. Van huiskamerachtige knusse salons met een knapperend haardvuur tot de ridder- of rentmeesterzaal. Gaat u aan één lange tafel of juist aan ronde tafels zitten? Ook hierin bent u vrij.

Voor uw diner (vanaf 10 personen) biedt Landgoed Kasteel Daelenbroeck menu’s met eventueel een wijnarrangement.

Vraag naar menu’slink naar reserveringen@daelenbroeck.nl 

Feest

De hoofdburcht met de ridderzaal, de rentmeesterzaal en de 14e-eeuwse gewelven is helemaal gemaakt om te feesten. Voor feesten tot 200 personen biedt de hoofdburcht een klassieke en stijlvolle ambiance.

U kunt uw gasten ontvangen met een kasteelcocktail. Zodra de DJ of band begint te spelen, barst het feest los. Om de innerlijke mens ook in de feeststemming te houden, wordt er in een van de gewelven een heerlijk dinerbuffet gepresenteerd. Ook kunt u kiezen voor hapjes.

Huwelijksnacht

Nadat u heeft genoten van de dag van uw leven en van een geslaagd feest, brengt u uw huwelijksnacht door in een luxe suite. Helemaal gratis.

Willen uw gasten ook blijven overnachten? Dat kan op Landgoed Kasteel Daelenbroeck en bij Boshotel Vlodrop op 4 km. Het vervoer naar Vlodrop regelen wij voor uw gasten.