Zomerontdekking Limburg en Zeeland
Kasteel Daelenbroeck
Discount slider image

Zomerontdekking Limburg en Zeeland

Ontsnap naar de pracht van Zeeland en Limburg met ons exclusieve 5-daags arrangement à € 525,00 p.p. in samenwerking met Romantik Hotel Mondragon Zierikzee. Geniet van 4 overnachtingen in luxe accommodaties en ervaar de perfecte mix van natuur en cultuur.

 

Arrangement uitsluitend op aanvraag en telefonisch of per email te reserveren: +31 (0) 111 23 00 00 of per email: reserveringen@mondragon.nl

Klik hier voor meer informatie

 

Ontbijt, lunch & diner

Lekker eten bij restaurant & brasserie Kasteel Daelenbroeck
Bij Landgoed Kasteel Daelenbroeck geniet u van de pareltjes uit de streek. Zowel in ons restaurant als in onze brasserie.

Zie hier onze brasseriekaart

Zie hier onze à la carte kaart

Bij het horen van Landgoed Kasteel Daelenbroeck denkt u meteen aan ons restaurant en hotel. Maar ook al eerder op de dag schotelen wij u onze culinaire verwennerijen voor. Dat begint al met een heerlijk ontbijt.

Ook voor de lunch schuift u bij ons aan. Op een sfeervolle plek op ons kasteel serveren wij u een heerlijk gerecht van onze brasseriekaart. 


Kom genieten in ons restaurant
Bij ons dineren betekent culinair genieten, van amuse tot koffie. Of u nu kiest voor het menu dat onze chef-kok die dag heeft samengesteld of om à la carte te dineren. Uiteraard hoort hier een passende wijn bij. U kiest een wijnarrangement of maakt een keuze uit onze uitgebreide wijnkaart.

Op dinsdag kiest u uit ons drieluikmenu.

Het is gezellig vertoeven in onze brasserie
In een informele sfeer geniet u van een snelle of uitgebreide lunch, snack of koffie met vlaai. Binnen de kasteelmuren of buiten op het terras bij lekker weer.

U proeft de 4 seizoenen
Onze chef-kok gebruikt veel streekproducten in de gerechten. Want – zo verklapt hij – het geheim zit in het respect voor de natuur en de seizoenen. Daarom vindt u al het goede dat het seizoen biedt, terug in onze heerlijke gerechten.


Openingstijden
Vanaf oktober 2024 t/m 31 maart 2025 is ons restaurant op maandag gesloten. Komt u met een groep? Informeer naar de mogelijkheden link naar contact

Geniet van ons ontbijtbuffet:
Maandag tot en met vrijdag tussen 7.30 uur en 10.00 uur
Zaterdag en zondag  tussen 8.00 uur en 10.30 uur

Onze keuken is open van 12.00 uur tot 16.00 uur (brasserie) en van 18.00 uur tot 20.30 uur (restaurant).