Zomerontdekking Limburg en Zeeland
Kasteel Daelenbroeck
Discount slider image

Zomerontdekking Limburg en Zeeland

Ontsnap naar de pracht van Zeeland en Limburg met ons exclusieve 5-daags arrangement à € 525,00 p.p. in samenwerking met Romantik Hotel Mondragon Zierikzee. Geniet van 4 overnachtingen in luxe accommodaties en ervaar de perfecte mix van natuur en cultuur.

 

Arrangement uitsluitend op aanvraag en telefonisch of per email te reserveren: +31 (0) 111 23 00 00 of per email: reserveringen@mondragon.nl

Klik hier voor meer informatie

 

Quizprogramma’s

De basis van onze spelshows

Alle teams tegelijk tegen elkaar strijden in een interactieve spelshow. Onze geweldige presentatoren Olivier & Nicole weten er altijd weer een onvergetelijke belevenis van te maken. Zij kruipen bij elke quiz in een andere rol. Met veel humor worden de verschillende spelonderdelen gepresenteerd. Gekke vragen, swingende hits en ludieke spelonderdelen wisselen elkaar af. Hele geschikt voor tussen de gangen door tijdens een diner of als losstand spelshow onderdeel. 

Spelmateriaal

Deze show bestaat uit verschillende onderdelen. Als eerste zijn er de Cube Buzzers. Deze worden verspreid op de tafels geplaatst zodat ieder team een eigen buzzer ter beschikking heeft.  Daarnaast op een centrale plek staan de presentatoren achter een hippe desk met aan weerzijden twee led zuilen voor de centrale spelonderdelen waarbij twee spelers het tegen elkaar opnemen.

Standaard flexibele opzet welke we moeiteloos kunnen aanpassen aan uw wensen!

2 x 30 minuten spelprogramma met quizvragen & ludieke opdrachten
1 x 30 minuten live zangoptreden
Prijsjes voor de winnaars
Veel humor & interactie

 

Party Quiz (Van alles wat!)
Dit programma heeft geen bepaalt thema, maar bestaat uit allerlei vragen over van alles en nog wat zoals Sport, Liefde en Hersenkrakers.  Diverse lachwekkende spelopdrachten die de deelnemers  samen of alleen moeten uitvoeren.

Deze show wordt gepresenteerd door Lorenzo en Gerda Glitter. Twee volkse typetjes die het altijd weer gezellig weten te maken.  

Onze Lorenzo brengt tot slot nog een feestelijke ode aan het Hollandse lied met hits als Leef, Sexy als ik dans en Het dondert en het bliksemt. Party time!

 

Disco Quiz (Sixties & Seventies)
Een geweldig vintage spelprogramma in teken van de Sixties & Seventies. Uw gasten gaan terug in de tijd met vragen over onder andere ABBA, the Village people en Roling Stones en kunnen heerlijk meezingen met hits van toen in de muziekronde!

Eén van de hoogtepunten is de Goeroe-verkiezing waarbij uit elk team een geestelijk leider wordt gekozen. Deze strijden tegen elkaar en moeten laten wie het meest geschikt is om een commune te leiden.

Als surprise act worden de gasten getrakteerd op een daverend optreden van Elvis the King, waarbij de grootste hits van deze rock legende voorbij komen!

 

Gettoblaster Quiz (Eighties & Nineties) 
Kelly en Brandon presenteren, gehuld in geweldige aerobics outfits,  een spetterende spelshow met vragen en muziekfragmenten die een feest van herkenning zullen zijn.  Welke beroemde Nederlandse soap serie startte op 1 Oktober 1990? Welke twee acteurs speelde de hoofdrol in Dirty Dancing? Weet jij ze allemaal? Dan versla je de andere teams met glans en win je het prijzenpakket met allemaal kleine leuke herinneringen aan deze tijd!

Met dit gloednieuwe programma nemen we een duik in de decennia dat de Rap ontstond, Madonna hot was en de Tamagotschi z'n entree maakte. Een geweldig feest van herkenning met onder andere een Rubik's Cube & Jo Jo wedstrijd. 

De swingende live act van Brandon met hits van the Simple minds en R.E.M. maken het tot een feest om nooit te vergeten!

(Minimale groepsgrootte van 25 personen is vereist)

 
Vraag naar de mogelijkheden