Zondag 2 juni "Kunst in de Keuken"
Kasteel Daelenbroeck
Discount slider image

Zondag 2 juni "Kunst in de Keuken"

Op zondag 2 juni gaat het weer gebeuren, die lekkere, luie zondagmiddag met Kunst in de Keuken op het mooie Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch bij Roermond.

 Proeven, ruiken, zien van eetkunst. De fascinatie van kunst, eten en mensen!

Meer informatie klik hier

Prijs p.p. € 85,-

Reserveren kan gemakkelijk via reserveringen klik hier om te reserveren

of telefonisch via 06 53 198929

 

Beste Prijsgarantie
 — 

Roermond en Roermond Designer Outlet

Roermond heeft veel te bieden. Het is een sfeervolle stad met een grote rijkdom aan cultuurhistorie, een gezellig winkelhart en een unieke ligging aan de Maasplassen. Door de eeuwen heen was Roermond lid van de Hanzesteden en hoofdstad van het Overkwartier van Gelre. Nu nog is Roermond bisschopstad van Limburg. De stad heeft een beschermd stadsgezicht en is rijk aan monumenten. Zoals de Sint Christoffel-kathedraal, de Munsterkerk, het Stadhuis op de Markt en de Minderbroederskerk.

In de historische stadskern vindt u een grote diversiteit aan winkels en attractieve pleinen. Samen met de vele terrasjes en pittoreske restaurants bepalen zij het gezellige karakter van het centrum van Roermond.

Elke donderdag is het koopavond in de binnenstad tot 21.00 uur en iedere zondag is koopzondag. Op zaterdag is er een grote markt op de Markt en op woensdag bezoekt u een kleinere markt op het Munsterplein.

In de vele winkels in de binnenstad en het enorme winkelaanbod van het Designer Outlet Roermond is de stad een groot winkelparadijs. In het outlet krijgt u hoge kortingen op wereldmerken en designlabels. Van 30-70% korting.

Geniet in een ontspannen sfeer van meer dan 180 shops en slenter heerlijk over de stijlvolle shoppingboulevards.

Het Designer Outlet Roermond is 363 dagen per jaar open.

Lees meer over Designer Outlet Roermond