Vier Pasen op Kasteel Daelenbroeck
Kasteel Daelenbroeck
image

Vier Pasen op Kasteel Daelenbroeck

Paasbrunch op 1e & 2e Paasdag, 31 maart & 1 april

In de Hoofdburcht verwachten wij U  tussen 11.00 en 12.30 uur voor de PAASBRUNCH.

Meer informatie klik hier

 
​Toch liever een lunch of diner tijdens de Paasdagen?

Ook tijdens de Paasdagen is onze brasserie geopend voor gerechten van de
lunchkaart. Vanaf 18.00 uur is ons restaurant geopend, hier kunt u kiezen uit
het keuze paasmenu.

Reserveren kan gemakkelijk via reserveringen Klik hier om te reserveren

of telefonisch via 0475 53 24 65.

Omgeving-Kasteel-Daelenbroeck.jpeg

Nationaal Park De Meinweg

Nationaal Park De Meinweg is 1.600 hectare groot en bestaat uit bossen, heide, vennen en beken. Onder andere door de afwisseling in het gebied komen er veel verschillende planten en dieren in voor. Voorbeelden daarvan zijn het wilde zwijn, de adder en de zandhagedis. 3 breuken in de ondergrond hebben in de loop van vele duizenden jaren voor 4 terrassen gezorgd. Van beneden aan de Roer tot boven aan het plateau is een hoogteverschil van ruim 50 meter ontstaan. Zeker op een lange wandeling of fietstocht merkt u dit af en toe. De Meinweg is zeer geschikt voor een wandeling of fietstocht.

Maar ook te paard kunt u hier uitstekend eropuit. Kriskras door het Nationaal Park, het Roerdal en zelfs de grens over naar Duitsland. Hier vindt u ruim 150 kilometer aan ruiter- en menpaden. En op Kasteel Daelenbroeck kan uw paard overnachten in een van de paardenboxen.

Geluksinfopunt/Brasserie De Boshut
Bij het geluksinfopunt kunt u terecht voor informatie, folders en kaarten. Buiten kunnen uw kinderen naar hartenlust spelen op de speeltoestellen.

In hetzelfde gebouw vindt u Brasserie De Boshut. Waar u heerlijk kunt eten en drinken. Uw kinderen vinden het hier ook fantastisch. Er is genoeg ruimte om te rennen en voetballen. Ze kunnen er klimmen en klauteren. Of ze amuseren zich op de glijbaan of kabelbaan. Kortom, u heeft geen kind aan ze.

Geluksinfopunt
Brasserie De Boshut
Meinweg 2
6075 NA Herkenbosch
+31 (0)475 53 04 39
info@deboshut.nl 
www.deboshut.nl 

Beste Prijsgarantie
 —