Vergaderen

Kasteel Daelenbroeck leent zich uitstekend voor meetings. Hier kunt u vergaderen in de sfeervolle ambiance van vroeger met de techniek van nu. De combinatie van onze mooie zalen, de rust en ruimte, de uitstekende service en de verfijnde keuken zorgen ervoor dat vergaderen een waar genot wordt.

Locatie

Kasteel Daelenbroeck ligt midden in het Roerdal en is goed bereikbaar vanaf vliegveld Düsseldorf, Eindhoven en Weeze. Deze ligging maakt het landgoed uitermate geschikt om ook met uw internationale gezelschap op stijlvolle wijze te vergaderen.
Landgoed Kasteel Daelenbroeck heeft een passende zaal voor u tot 150 personen. De grote zalen zijn voorzien van airco, gratis draadloos internet en alle moderne communicatie- en presentatieapparatuur.

Ontspanning

Als u tussen het vergaderen door wilt ontspannen, een frisse neus wilt halen of iets aan teambuilding wilt doen, bieden wij diverse outdoor activiteiten aan. Dit is mogelijk op het Landgoed zelf of in de nabije omgeving. Wij organiseren deze activiteiten samen met onze Activity Club. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Arrangementen

U kunt natuurlijk uw eigen verblijf en alle activiteiten die daarbinnen vallen helemaal zelf samenstellen. Maar u kunt ook kiezen uit een van onze meerdaagse vergaderarrangementen.
Het Landgoed beschikt over 24 hotelkamers. Wij werken nauw samen met het op 5 kilometer afstand gelegen ‘zusterhotel’  Boshotel Vlodrop****. Samen met Boshotel Vlodrop beschikt Landgoed Kasteel Daelenbroeck over 105 hotelkamers.