Beleef de mooiste dag op onze
sprookjesachtige locatie!

Uw huwelijksfeest moet het feest van uw leven zijn. Landgoed Kasteel Daelenbroeck maakt van uw trouwdag het sprookje waar u altijd al van droomde. U kunt bij ons terecht voor de gehele dag; van huwelijksvoltrekking tot chique diner, van spetterende feestavond tot de huwelijksnacht in een van onze romantische bruids-suites.

Kasteel Daelenbroeck en haar omgeving lenen zich ook uitstekend voor een bijzondere bruidsreportage.

Huwelijksvoltrekking

Landgoed Kasteel Daelenbroeck is door de Gemeente Roerdalen erkend als trouwlocatie: er kan voor de wet getrouwd worden in één van de romantische salons van het Kasteel of zelfs buiten onder de prachtige Beukenboom. 

Kies de salon uit waar u zich het beste thuis voelt en wij zullen deze omtoveren tot een Trouwzaal waar u elkaar het "Jawoord” geeft.

Om het heugelijke feit te vieren, wordt er getoost en wordt de bruidstaart aangesneden. Het Landgoed heeft daarvoor verschillende romantische locaties.

Van toast tot taart

Voor een receptie naar uw wensen bent u bij Landgoed Kasteel Daelenbroeck aan het juiste adres.

Ontvang uw gasten met een verrassende Kasteel Cocktail op het terras of in een van de salons en snij in de heerlijke bruidstaart. Vervolgens worden er drankjes en heerlijke hapjes geserveerd. Uiteraard wordt de ruimte sfeervol aangekleed met kaarslicht en bloemenpracht en zorgt Landgoed Kasteel Daelenbroeck, of uzelf, voor gepaste muziek.

Om uw receptie zo compleet mogelijk te maken zijn er ook verschillende "All-in" arrangementen mogelijk.

Voor een receptie naar uw smaak of een vrijblijvende rondleiding, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Diner

Voor een culinair diner beschikt Landgoed Kasteel Daelenbroeck over verschillende ruimtes met ieder een unieke ambiance. Van huiskamerachtige knusse ruimte's, met een knapperend haardvuur, tot Ridder- of Rentmeesterzaal. Qua tafel opstelling zijn er verschillende mogelijkheden, van één lange tafel tot meerdere ronde tafels. Alle ruimtes zijn flexibel in te richten.

Voor uw diner (vanaf 10 personen) biedt Landgoed Kasteel Daelenbroeck verschillende menusuggesties waar een wijn-arrangement bij gecombineerd kan worden. Onze menusuggesties worden maandelijks gewijzigd, op uw verzoek doen wij de menu's aan u toekomen.

Feest

De Hoofdburcht met de 'Ridderzaal', de 'Rentmeesterzaal' en diverse 14e-eeuwse gewelven zijn helemaal gemaakt voor feesten. Voor feesten en partijen tot 450 personen biedt de Hoofdburcht een klassieke en stijlvolle ambiance.

U kunt uw gasten ontvangen met een Kasteel Cocktail. Zodra de DJ of live-band begint te spelen, kan het feest beginnen. Om de innerlijke mens ook in de feeststemming te houden, wordt er in één van de gewelven een heerlijk dinerbuffet gepresenteerd.

Voor hen die van ver komen, zijn er uiteraard kamers beschikbaar in de Kasteel-hoeve of Torens van Landgoed Kasteel Daelenbroeck. Indien het aantal kamers van het Kasteel niet toereikend is, kunnen de gasten overnachten in ons "zusterhotel"  Boshotel Vlodrop****.

Elk Kasteel-feest is uniek en er is heel veel mogelijk.

Huwelijksnacht

Nadat u heeft genoten van "de dag van uw leven" en van een geslaagd feest, wenst u waarschijnlijk een heerlijk bed. En dat vindt u in een van onze romantische en luxe bruidssuites!

Voor uw gasten beschikken Landgoed Kasteel Daelenbroeck en het, op 4 km afstand gelegen, "zusterhotel" Boshotel Vlodrop****  over meerdere hotelkamers. Voor hen die in Boshotel Vlodrop overnachten kunnen wij vervoer regelen.

Foto's: Sjurlie Fotografie


Interesse of meer informatie? 

Onze medewerkers van de reserveringsafdeling maken graag tijd voor u vrij.

Neem vrijblijvend contact met ons op