Trouwen op Kasteel Daelenbroeck

Beleef de mooiste dag op onze
sprookjesachtige locatie!

Uw huwelijksfeest moet het feest van uw leven zijn. Landgoed Kasteel Daelenbroeck maakt van uw trouwdag het sprookje waar u altijd al van droomde en trouwen in een kasteel, wie wil dat nou niet? U kunt bij ons terecht voor de gehele dag; van huwelijksvoltrekking tot chique diner, van spetterende feestavond tot de huwelijksnacht in een van onze romantische bruids-suites.

Kasteel Daelenbroeck en haar omgeving lenen zich ook uitstekend voor een bijzondere bruidsreportage.

Huwelijksvoltrekking

Landgoed Kasteel Daelenbroeck is erkend als trouwlocatie: er kan voor de wet getrouwd worden in één van de romantische salons van het Kasteel of zelfs buiten onder de prachtige beukenboom.

Kies de salon uit waar u zich het beste thuis voelt en wij zullen deze omtoveren tot een Trouwzaal waar u elkaar het "Ja-woord” geeft. Om het heugelijke feit te vieren, wordt er getoost en vervolgens de bruidstaart aangesneden. Hiervoor hebben wij diverse romantische locaties.

Van toost tot taart

Voor een receptie naar uw persoonlijke wensen bent u bij ons aan het juiste adres.

Ontvang uw gasten met een verrassende Kasteel Cocktail op het terras of in een van de salons en snij vervolgens de door u zelf samengestelde bruidstaart aan. Aansluitend worden er drankjes en heerlijke hapjes geserveerd. Uiteraard wordt de ruimte sfeervol aangekleed met kaarslicht en bloemenpracht en zorgt Landgoed Kasteel Daelenbroeck of uzelf, voor gepaste muziek.

Om uw receptie zo compleet mogelijk te maken zijn er ook verschillende "All-in" arrangementen mogelijk.
Voor een receptie naar uw smaak of een vrijblijvende rondleiding, kunt u gerust contact met ons opnemen.

Diner

Voor een culinair diner beschikt Landgoed Kasteel Daelenbroeck over verschillende ruimtes met ieder hun unieke ambiance. Van huiskamerachtige knusse salons, met een knapperend haardvuur, tot Ridder- of Rentmeesterzaal. Qua tafel opstelling zijn er verschillende mogelijkheden, van één lange tafel tot meerdere ronde tafels. Alle ruimtes zijn flexibel in te richten.

Voor uw diner (vanaf 10 personen) biedt Landgoed Kasteel Daelenbroeck verschillende menusuggesties waar een wijn-arrangement bij gecombineerd kan worden. Onze menusuggesties worden maandelijks gewijzigd, op uw verzoek doen wij de menu's aan u toekomen.

Feest

De Hoofdburcht met de 'Ridderzaal', de 'Rentmeesterzaal' en diverse 14e-eeuwse gewelven zijn helemaal gemaakt voor feesten.
Voor feesten en partijen tot 200 personen biedt de Hoofdburcht een klassieke en stijlvolle ambiance.

U kunt uw gasten ontvangen met een Kasteel Cocktail. Zodra de DJ of live-band begint te spelen, kan het feest beginnen. Om de innerlijke mens ook in de feeststemming te houden, wordt er in één van de gewelven een heerlijk dinerbuffet gepresenteerd of diverse hapjes geserveerd.


Elk feest is uniek en er is heel veel mogelijk.

Huwelijksnacht

Nadat u heeft genoten van "de dag van uw leven" en van een geslaagd feest, staat voor u een luxe suite gratis ter beschikking.

Voor uw gasten beschikken Landgoed Kasteel Daelenbroeck en het, op 4 km afstand gelegen, "zusterhotel" Boshotel Vlodrop****  over meerdere hotelkamers. Voor hen die in Boshotel Vlodrop overnachten kunnen wij vervoer regelen.

Foto's: Sjurlie Fotografie, Rob van Geffen fotografie, Emile Verheijden fotografie

 


Interesse in een afspraak, offerte of meer informatie? 

Onze medewerkers van de reserveringsafdeling maken graag tijd voor u vrij.

Neem vrijblijvend contact met ons op