Restaurant & Brasserie Kasteel Daelenbroeck

Landgoed Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch biedt zowel een menukaart als een brasseriekaart. In het restaurant kunt u genieten van de pareltjes uit de streek. Onze brasseriekaart biedt u alle gelegenheid tot heerlijk informeel ontspannen en genieten. Voor groepen zijn er verschillende sfeervolle ruimtes in het Kasteel waar wij u graag uw keuze van onze uitstekende brasseriekaart of Romantik menu's serveren. Ook onze bijzondere High Tea en slow-lunches zijn echte aanraders, voor groepen of gewoon intiem met z'n twee in onze brasserie.

 of telefonisch via (0475) 53 24 65

Restaurant

Hier dineren betekent culinair genieten, van amuse tot koffie. Of U nu kiest voor het menu dat onze chef-kok die dag heeft samengesteld of om à la carte te dineren. Wij bieden diverse wijnarrangementen, uiteraard kunt u ook een keuze maken uit de uitgebreide wijnkaart.

Het restaurant Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch is dagelijks geopend vanaf 18.00 tot 21.00 uur. In de maanden januari, februari en maart is het restaurant & hotel, met uitzondering van groepsreserveringen, op zondagavond, maandag en dinsdag gesloten. 
Onze menukaart wordt geserveerd van woensdag tot en met zondag vanaf 18.00 tot 21.00 uur. Op de overige dagen serveren wij in ons restaurant onze uitgebreide Romantik- en brasseriemenu's.

 

Brasserie

Op onze brasseriekaart vindt u diverse heerlijke gerechten, van snacks tot hoofdgerechten. Onze Brasserie biedt u ook alle gelegenheid tot heerlijk ontspannen genieten. Wij serveren deze op een sfeervolle locatie binnen de kasteelmuren of buiten op het terras.

Onze brasserie is dagelijks geopend vanaf 12.00 tot 21.00 uur. In de maanden januari, februari en maart is Kasteel Daelenbroeck, met uitzondering van groepsreserveringen, op zondagavond, maandag en dinsdag gesloten.

 

 

Streekproducten & culinaire activiteiten

Streekproducten staan bij ons hoog in het vaandel. Want  "het geheim", zo verklapt onze chef-kok, "zit in het respect voor natuur en jaargetijde. Al het goede wat het seizoen te bieden heeft vindt u terug in de zalige gerechten die wij voor u serveren".

Luxe diners, slow-lunches, wijnproeverijen, brunches, High-Teas en amuses.

Voor elke gelegenheid een heerlijk en passend aanbod. Landgoed Kasteel Daelenbroeck, Herkenbosch biedt naast een restaurant en brasserie ook de mogelijkheid voor grote groepen om te dineren of om een van de culinaire activiteiten te reserveren in een van de vele salons. Waar net als in het restaurant & brasserie, gekookt wordt met streekproducten en waar ook heerlijke gerechten, buffetten en High Teas worden geserveerd.

Proef de Bourgondische weldaad van Limburg op Landgoed Kasteel Daelenbroeck.

Activiteiten agenda:

Naast de doorlopende activiteiten zoals High Teas en Slow-Lunches organiseert Kasteel Daelenbroeck tal van andere activiteiten. Hieronder treft u een overzicht . 

Open Toptrouwlocatie Route - 3 februari

Trouwplannen? Kom naar de Open Trouw Locatieroute op Kasteel Daelenbroeck en laat u zich informeren met de vele mogelijkheden die Kasteel Daelenbroeck te bieden heeft.
Lees meer

Valentijnsdiner - 14 februari

Verras je geliefde met een uitgebreid 4-gangen keuzemenu geserveerd in ons restaurant. Romantisch samen tafelen bij kaarslicht en laat merken hoeveel je van hem of haar houdt.
Lees meer

Jubileum High Tea

Onze Jubileum High Tea € 25,00 p.p. Op vrijdag, zaterdag en zondag serveren wij een heerlijke High Tea. In kasteelsfeer genieten van een royaal gedekte tafel of vorstelijk buffet, voorzien van een breed scala aan heerlijkheden.
Lees meer