Een tafel reserveren in ons Restaurant of Brasserie?

Dit kan telefonisch via 0475 53 24 65

Restaurant & Brasserie Kasteel Daelenbroeck

Landgoed Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch biedt zowel een menukaart als een brasseriekaart. In het restaurant kunt u genieten van de pareltjes uit de streek. Onze brasseriekaart biedt u alle gelegenheid tot heerlijk informeel ontspannen en genieten. Voor groepen zijn er verschillende sfeervolle ruimtes in het Kasteel waar wij u graag uw keuze van onze uitstekende brasseriekaart of Romantik menu's serveren. Ook onze bijzondere high tea en slow-lunches zijn echte aanraders, voor groepen of gewoon intiem met z'n twee in onze brasserie.

Hier dineren betekent culinair genieten, van amuse tot koffie. Of u nu kiest voor het menu dat onze chef-kok die dag heeft samengesteld of om à la carte te dineren. Wij bieden diverse wijnarrangementen, uiteraard kunt u ook een keuze maken uit de uitgebreide wijnkaart.

Restaurant

Het restaurant van Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch is dagelijks geopend vanaf 18.00 tot 20.30 uur.
In de maanden november, december,  januari, februari en maart (m.u.v. groepsreserveringen) op maandag gesloten. 

Brasserie

Op onze brasseriekaart vindt u diverse heerlijke gerechten, van snacks tot hoofdgerechten. Onze brasserie biedt u ook alle gelegenheid tot heerlijk ontspannen genieten. Wij serveren deze op een sfeervolle locatie binnen de kasteelmuren of buiten op het terras.

Onze brasserie is dagelijks geopend vanaf 12.00 tot 16:00 uur voor koffie, lunch en snacks.

Ook is onze brasserie dagelijks geopend vanaf 18.00 tot 20.30 uur voor het diner.


In de maanden november, december, januari, februari en maart is Kasteel Daelenbroeck (m.u.v. groepsreserveringen)
op maandag gesloten.

 

Streekproducten & culinaire activiteiten

Streekproducten staan bij ons hoog in het vaandel. Want  "het geheim", zo verklapt onze chef-kok, "zit in het respect voor natuur en jaargetijde. Al het goede wat het seizoen te bieden heeft vindt u terug in de zalige gerechten die wij voor u serveren".

Luxe diners, slow-lunches, wijnproeverijen, brunches, high-teas en amuses.

Voor elke gelegenheid een heerlijk en passend aanbod. Landgoed Kasteel Daelenbroeck, Herkenbosch biedt naast een restaurant en brasserie ook de mogelijkheid voor groepen om te dineren of om een van de culinaire activiteiten te reserveren in een van de vele salons. Waar net als in het restaurant & brasserie, gekookt wordt met streekproducten en waar ook heerlijke gerechten, buffetten en high teas worden geserveerd.

Proef de Bourgondische weldaad van Limburg op Landgoed Kasteel Daelenbroeck.

Activiteiten agenda:

Naast de doorlopende activiteiten zoals high teas en slow-lunches organiseert Kasteel Daelenbroeck tal van andere activiteiten. Bekijk het complete overzicht aan actuele activiteiten.