Een tafel reserveren in ons Restaurant of Brasserie?

Dit kan telefonisch via 0475 53 24 65

Restaurant & Brasserie Kasteel Daelenbroeck

Landgoed Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch biedt zowel een menukaart als een brasseriekaart. In het restaurant kunt u genieten van de pareltjes uit de streek. Onze brasseriekaart biedt u alle gelegenheid tot heerlijk informeel ontspannen en genieten. Er verschillende sfeervolle ruimtes in het Kasteel waar wij u graag uw keuze van onze uitstekende brasseriekaart of Romantik menu's serveren. 

Hier dineren betekent culinair genieten, van amuse tot koffie. Of u nu kiest voor het menu dat onze chef-kok die dag heeft samengesteld of om à la carte te dineren. Wij bieden diverse wijnarrangementen, uiteraard kunt u ook een keuze maken uit de uitgebreide wijnkaart.

Restaurant

Het restaurant Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch is dagelijks geopend vanaf 18.00 tot 21.00 uur. In de maanden oktober, november, december is Kasteel Daelenbroeck (m.u.v. groepsreserveringen) op maandag gesloten . In de maanden januari, februari en maart is Kasteel Daelenbroeck (m.u.v. groepsreserveringen) op maandag & dinsdag gesloten. 

Onze menukaart wordt geserveerd van woensdag tot en met zondag vanaf 18.00 tot 21.00 uur. Op maandag en dinsdag hanteren wij een drieluikmenu.

Brasserie

Op onze brasseriekaart vindt u diverse heerlijke gerechten, van snacks tot hoofdgerechten. Onze brasserie biedt u ook alle gelegenheid tot heerlijk ontspannen genieten. Wij serveren deze op een sfeervolle locatie binnen de kasteelmuren of buiten op het terras.

Onze brasserie is dagelijks geopend vanaf 12.00 tot 16:00 uur voor koffie, lunch en snacks. In de maanden oktober, november, december is Kasteel Daelenbroeck (m.u.v. groepsreserveringen) op maandag gesloten. In de maanden januari, februari en maart is Kasteel Daelenbroeck (m.u.v. groepsreserveringen) op maandag & dinsdag gesloten.

Streekproducten & culinaire activiteiten

Streekproducten staan bij ons hoog in het vaandel. Want  "het geheim", zo verklapt onze chef-kok, "zit in het respect voor natuur en jaargetijde. Al het goede wat het seizoen te bieden heeft vindt u terug in de zalige gerechten die wij voor u serveren".

Proef de Bourgondische weldaad van Limburg op Landgoed Kasteel Daelenbroeck.