Kunst in de keuken - 18 november

Zondag 18 november is er weer een lekkere luie zondagnamiddag op Kasteel Daelenbroeck! Met heerlijke kunstvormen op het bord en aan de wand!

Van 15.00 tot 19.00 uur organiseren we weer een lekkere luie zondagnamiddag op Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch. Heerlijk genieten en de fascinatie beleven van kunst, eten en mensen.

Warme kleuren en aardse, volle smaken! Topchef Greg Bodegom kijkt heerlijk anders naar herfstgroenten en wild. Hij brengt de Indian Summer beeldend op het bord, terwijl Henk Hoogakker van Kunst in de Keuken, tussendoor spannende verhalen vertelt over kunst en eten. Aan de muur hangen gastronomische stillevens. Een lekkere, luie zondagmiddag genieten van kunst, verhalen, eten en mensen.

Reserveren?

De kosten voor het vijf gangen menu en ‘het verhaal’ zijn € 65,-- per persoon. inclusief aperitief, bijpassende wijnen en water inbegrepen.
Reserveren kan door te mailen naar reserveringen@daelenbroeck.nl of telefonisch via 0475-532465.

Indien u wilt overnachten van 18 op 19 november? Kasteel Daelenbroeck biedt een speciale kamerprijs aan van € 40,00 p.p. incl. ontbijt op basis van een tweepersoons kamer op Kasteel Daelenbroeck. Dan begint de nieuwe week dubbel mooi…. Reserveren voor de overnachting is enkel mogelijk via reserveringen@daelenbroeck.nl of telefonisch via 0475 53 24 65

Bestemd voor fijnproevers die ook houden van ontspannen genieten van kunst, zonder dat iets echt hoeft. Je hoeft geen kunstkenner te zijn. Spannend? Stil-leven kan altijd nog!

Terug naar activiteiten overzicht