Kunst in de keuken - 10 november

Zondag 10 november is er weer een lekkere luie zondagnamiddag op Kasteel Daelenbroeck.

Van 15.00 tot 19.00 uur organiseren wij, als de blaadjes van de bomen vallen, weer een lekkere luie zondagnamiddag op Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch. Luisterend naar hefstige verhalen bij het haardvuur met een goed glas? Samen kunst in vele vormen beleven?

Liefdevol en passend eten?

Dit zijn ook gedachten, die Greg Bodegom, chefkok van Kasteel Daelenbroeck, zijn team en Kunst in de Keuken binden.  Kunst in de keuken geeft dit vorm in mooie plaatjes aan de muur, heerlijkheden op het bord en ontspannende verhalen vertelt door Henk Hoogakker. 

Reserveren?

De kosten voor het vijf gangen menu en ‘het verhaal’ zijn € 67,50 per persoon. inclusief aperitief, bijpassende wijnen en water.
Reserveren kan door te mailen naar reserveringen@daelenbroeck.nl of telefonisch via 0475-532465.

Willen jullie misschien overnachten van 10 november op 11 november? Kasteel Daelenbroeck biedt u een speciale kamerprijs aan van € 45,-- p.p. incl. ontbijt op basis van een tweepersoons kamer op Kasteel Daelenbroeck. Dan begint de nieuwe week dubbel mooi. Reserveren voor de overnachting is mogelijk via reserveringen@daelenbroeck.nl of telefonisch via 0475 53 24 65

Bestemd voor fijnproevers die ook houden van ontspannen genieten van kunst, zonder dat iets echt hoeft. Je hoeft geen kunstkenner te zijn. Spannend? Stil-leven kan altijd nog!

Terug naar activiteiten overzicht