Limantica Antiekbeurs - 19 t/m 21 oktober

Vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 oktober vindt de 7e editie plaats van de antiekbeurs Limantica op Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch. De Antiek- en Kunstbeurs Limantica is een beurs die garant staat voor kwaliteit en bemand zal worden door internationaal gerenommeerde antiquairs.

3 hoogtijdagen voor antiekliefhebbers

De sfeervolle, in de gewelfde kelders gehuisveste, beurs is de 4e "Limantica"-beurs. Met name het succes van de vorige edities, waar zowel bezoekers als ook standhouders zeer tevreden huiswaarts keerden, geeft ook vertrouwen voor deze editie. Met 23 exposanten moet deze beurs het niet hebben van de kwantiteit maar van de kwaliteit. Daarom is deze beurs dan ook te omschrijven als intiem, hoogwaardig en sfeervol.
Nu al behoort deze beurs kwalitatief tot de Nederlandse en Belgische top in haar genre, een positie die ze niet meer uit handen wil geven.
De organisatoren houden vast aan een concept waarbij internationaal antiek van hoge kwaliteit, gespecialiseerde antiquiteiten en regionale standhouders zij aan zij staan. Dat staat garant voor een aanbod naar ieders smaak en budget.

De openingsuren van deze beurs zijn :

Vrijdag    16:00 tot 21:00 uur
Zaterdag 11:00 tot 18:00 uur
Zondag   11:00 tot 18:00 uur

Entree € 7,50 p.p. (kinderen onder 14 jaar gratis)

meer informatie: website Limantica