Benefiet comedy-avond Sjtank Op

. Locatie: Landgoed Kasteel Daelenbroeck

Benefiet comedy-avond Sjtank Op

Sjtank Op vindt plaats op vrijdag 6 oktober op de vaste thuisbasis bij Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch. Sjtank Op is een begrip geworden onder de Nederlandse comedians.

Een avond lachen is gegarandeerd bij Sjtank Op. Voor de zevende keer zal de benefiet comedy-avond georganiseerd worden in Herkenbosch op Kasteel Daelenbroeck. De avond staat in het teken voor een lokaal goed doel! Deze avond zullen een aantal bekende en minder bekende stand-up comedians uit heel Nederland het Kasteel overnemenl. Hoewel we in het Limburgse meer gewend zijn aan de buutteredeners wordt Stand-up comedy steeds populairder. Deze avond is spontaan, gezellig en ongedwongen.

Arie Koomen is een bekende comedian; bekend als beginnend lid van de Lama’s en van het duo Arie & Sylvester. Hij zorgt vrijwel ieder jaar voor de sfeer op de avond in zijn functie als MC! De comedians die verder optreden houden we geheim, zo kun je verrast worden! Tickets zijn voor € 17,50 alleen beschikbaar online https://www.tickettransit.com/nl/

Een geweldige avond volgestopt met humor!