Kasteelconcert Oneiros Ensemble - 16 februari

Adriaan Breunis studeerde een tijdlang kunstgeschiedenis, schoolmuziek en viool in Amsterdam, voordat hij uiteindelijk altviool studeerde aan het Rotterdams Conservatorium bij Gisella Bergman en Vladimir Mendelssohn. Hij volgde jazz- improvisatielessen bij Simon Rigter en orkestdirectielessen bij Hans Leenders. Adriaan is altviolist in verschillende avontuurlijke ensembles zoals Quartet Quinetique, een strijkkwartet dat buiten de paden van het klassieke repertoire treedt en Fuse, de huisband van Podium Witteman. Adriaan is voorts werkzaam als remplaçant bij o.a. het Radio Filharmonisch Orkest, het Gelders Orkest en het Metropole Orkest. Hij was aanvoerder altviool van de Mannheimer Philharmoniker en van het Ensemble Béziers Musikè o.l.v. Jean Bernard Pommier. Hij is regelmatig in de studio te vinden voor uiteenlopende opnamesessies en speelde mee in theatervoorstellingen van Bob Fosko, Lilian Hak en Wende Snijders.

Karin Leutscher, fluitiste, werd geboren 1974 te Haarlem, studeerde vanaf 1994 aan het Conservatorium van Amsterdam bij professor Harrie Starreveld. In 1999 rondde zij haar eerste fase opleiding af met het hoogst mogelijke
puntenaantal. Karin vervolgde haar studie in de tweede fase opleiding en slaagde cum laude in 2001. In 2001 ontving zij een studiebeurs van het Prins Bernhard Culuurfonds om lessen te kunnen volgen bij Jacques Zoon te Berlijn. Van 2006 tot 2013 had Karin een vaste aanstelling als piccoloïste en fluitiste bij Holland Symfonia. Karin remplaceert tegenwoordig bij verschillende beroepsorkesten en ensembles. Naast de reguliere concertpraktijk is Karin ook veelvuldig betrokken bij het maken van muziektheaterproducties. Sinds 2004 maakt Karin deel uit van het Eolian Ensemble (blaaskwintet en piano) dat in 2014 haar 10 jarig jubileum viert.

Liesbeth Vreeburg studeerde aan het Utrechts Conservatorium bij Erika Waardenburg. In juni 2008 studeerde Liesbeth cum laude af voor haar eerste fase. Aansluitend volgde zij daar de master opleiding voor uitvoerend musicus, en studeerde af met een 9.5.
Liesbeth is actief als musicus in diverse muziektheater- en
kamermuziekensembles. Het door haar opgerichte Oneiros Ensemble speelde in de kleine zaal van het Concertgebouw in januari 2012. Met Theatergroep Fien toert ze door het hele land met hun jeugdtheatervoorstellingen. Zij werkte verder met het Noord-Nederlands Toneel, de Eef van Breen Group, S t a r g a z e en Orkater. Liesbeth werkt daarnaast als remplaçant bij de Nederlandse orkesten, waaronder het Rotterdams Philharmonisch Orkest, het Noord Nederlands Orkest, Het Gelders Orkest, het Balletorkest, voorheen Holland Symfonia, en het Koninklijk Concertgebouw Orkest

Programma:

Carl Philip Emanuel Bach. Fluitkwart in a klein.
Bax .Het Elegiac Trio
Sofia Gubaidulina. Arten von Freuden und Traurigkeiten
Béla Bartok. Zes dansen

Concert informatie:

Datum: zondag, 16 februari 2020
Tijd: 12.15 uur
Tickets: Volwassenen € 18,00
             Kinderen tot 15 jaar € 5,00

 

Terug Reserveren