Kasteelconcert met Tobias Borsboom - 28 oktober

“Ik ben een romanticus, als pianist en als mens. Ik ken het verlangen om te verdwalen, altijd nieuwsgierig, met een open blik voor het onbekende.”

Tobias Borsboom is één van Nederlands bekendste jonge pianisten van dit moment. Bekendheid verwierf hij met een dubbele nominatie voor de Dutch Classical Talent Award. Deze award werd hem in 2015 uitgereikt. Met violist en duopartner Piotr Jasiurkowski won hij de publieksprijs. Ook toerde hij als solist in Gershwins Pianoconcert in F met het Nederlands Studenten Orkest, en recent met zijn soloprogramma 'Wanderer' in Polen en Indonesië.

Tobias is een veelgevraagd pianist op velerlei podia en festivals als het Storioni Festival, het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht, het Wonderfeel festival, My First Festival en The International Holland Music Sessions. Zijn solorecitals geven blijk van zijn belangstelling voor hedendaagse muziek en zijn debuutalbum Wanderer (Label 7 Mountain Records, 2017) is met veel lof in de pers en media onthaald. Tobias toont zich een veelzijdig musicus, die ook op het gebied van kamermuziek zijn sporen ruimschoots heeft verdiend.

Sinds 2017 werkt Tobias Borsboom intensief samen met celliste Pamela Smits, als gastprogrammeur van de concertserie Vriendenconcerten in de Zuiderkerk van Amsterdam. Met pianoduo partner Yukiko Hasegawa organiseert Tobias concerten onder de naam Podium Pianoboom in Den Haag en omstreken en zij speelden in samenwerking met Operagroep The Fat Lady de Carmina Burana van Carl Orff. 

Concert informatie:

Datum: zondag, 28 oktober 2018
Tijd: 12.15 uur
Tickets: Volwassenen € 17,50
             Kinderen tot 15 jaar € 5,00

 

Terug Reserveren