Kerstconcert: “A Celtic & Colourful Christmas” - 7 december

Merain betovert met kerstmuziek uit alle windstreken

Merain is terug op Kasteel Daelenbroeck en speelt de mooiste kerstmuziek uit o.a. Ierland, Duitsland, Frankrijk, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. Het is ronduit verrassend hoe het kerstgevoel wereldwijd zo’n bonte verscheidenheid aan muziek heeft voortgebracht. Merain’s fantasierijke arrangementen en ongedwongen aankondigingen geven dit concert nog een extra fonkeling. De perfecte ingrediënten voor een heerlijke kerststemming!

Mieke Manschot: zang, Sandra Wallner: viool, Mirjam Rietberg: Keltische harp

Over Merain

“Buitengewone klankmagie”  Die Rheinpfalz

"Het trio met bevlogen professionele musici weet volksmuziek uitnemend te vermengen met klassieke invloeden." Noord-Hollands Dagblad

Merain (2010) is een ensemble dat zich heeft toegelegd op het spelen van volksmuziek in eigen smaakvolle arrangementen. Het van origine klassieke trio weet bij haar concerten een ontspannen en intieme sfeer te creëren. De muziek ontroert en het speelplezier van Merain werkt aanstekelijk. Merain brengt deze kerst haar 3e cd uit “A Celtic & Colourful Christmas”. Het trio speelt in Nederland, Duitsland en Luxemburg en is regelmatig live te gast bij Radio 4.

Tickets

Tickets kunt u eenvoudig bestellen via onderstaande formulier.

Prijzen

Volwassenen: € 18,00
Kinderen t/m 15 jaar € 12,50

Werkt de link niet naar behoren, klik dan hier

Terug naar activiteiten overzicht