Agenda

Paasbrunch - 1 & 2 april

Uitgebreide Paasbrunch geserveerd in de Hoofdburcht. Start tussen 11.00 uur & 12;30 uur. U geniet niet alleen van de het heerlijke soepen-, voor-, Hoofd- en dessertbuffet. De sfeer en met een beetje geluk de komst van de Passhaas maakt het plaatje compleet!
Lees meer

Wijn & spijsavond - 31 maart

Samen met onze wijnmaker en kasteel vriend Patrick Zoeller Lagas presenteren wij deze avond een gezellige avond met uitleg over de wijnen en heerlijk diner. Patrick en Beate Zoeller Lagas presenteren u graag de wijnen van hun Wijngoed in Neustadt-Duttweiler (Duitsland).
Lees meer

Kunst in de keuken - 15 april

Op zondag 15 april van 15.00 tot 19.00 uur organiseren we weer een lekkere luie zondagnamiddag op Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch. Heerlijk genieten en de fascinatie beleven van kunst, eten en mensen. Genieten van mooie asperges en de heerlijkheden van het scharrelvarken Gastronomie en kunst. De ingrediënten van deze middag: het samenspel van intrigerende gastronomische stillevens in verf en in fotopixels, mooie gerechten met vooral wild en volle herfstgroenten uit onze streek.
Lees meer

Expositie Kunstsalon

Met kunstenaars van over de hele wereld! Artiesten uit o.a. Iran, de VS, Finland, België, Portugal, Duitsland, Zuid-Korea en natuurlijk Nederland maakten tekeningen en tonen deze in de KunstSalon.
Lees meer

Jubileum High Tea

Onze Jubileum High Tea € 25,00 p.p. Op vrijdag, zaterdag en zondag serveren wij een heerlijke High Tea. In kasteelsfeer genieten van een royaal gedekte tafel of vorstelijk buffet, voorzien van een breed scala aan heerlijkheden.
Lees meer

Benieuwd wat nog meer te doen is tijdens uw verblijf?

Hieronder vindt u de agenda van VVV-Midden Limburg met allemaal leuke UIT-tips in de regio Midden-Limburg en Roerdalen.
Wilt u UIT-tips hebben over een plaats in de regio, selecteer deze aan de rechterzijde.

Wij wensen u alvast veel plezier.