Activiteiten agenda

Kasteelconcert Camerata Trajectina - 27 januari

Camerata Trajectina en Hans Goedkoop 'Vive le Geus' Camerata Trajectina is Nederlandse muziek. Eigenheid. Tel daarbij een levendige, ontspannen presentatie en een gedegen, zelfs wetenschappelijke voorbereiding, en je hebt Camerata Trajectina.
Lees meer

Valentijnsdiner - 12-17 februari

Verras je geliefde met een uitgebreid 3-gangen sharingmenu geserveerd in ons restaurant tijdens valentijn. Inclusief glas Secco bij het ontvangst en koffie/thee met heerlijke mondvermaakjes na.... Romantisch samen tafelen bij kaarslicht en laat merken hoeveel je van hem of haar houdt.
Lees meer

Kasteelconcert het Helix Trio - 24 februari

Helix Trio Birthe Blom, viool Joël Waterman, altviool Amber Docters van Leeuwen, cello Birthe Blom. In dit programma speelt het Helix trio werken die niet alleen worden gekenmerkt door een grote variatie aan stijlen en stijlperiodes, maar ook door een grote verschillen in nationale achtergrond en karakter.
Lees meer

Kasteelconcert Nieuw Amsterdams klarinet kwartet - 31 maart

De vier heren zijn allen opgeleid aan het Conservatorium van Amsterdam en het is samenspel, hun liefde voor de hele klarinetfamilie en vooral het plezier in muziek maken wat hen samen tot het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet, kortweg het NAKK maakt.
Lees meer

 

Wij wensen u alvast veel plezier.