Activiteiten agenda

Aspergesavond - 24 juni

Diner geheel in het teken van het ‘witte goud’. Het Nederlandse asperges-seizoen duurt officieel tot 24 juni. Hier haken wij graag op in met een gezellige aspergesavond op 24 juni!
Lees meer

Expositie Kunstsalon

Met kunstenaars van over de hele wereld! Artiesten uit o.a. Iran, de VS, Finland, België, Portugal, Duitsland, Zuid-Korea en natuurlijk Nederland maakten tekeningen en tonen deze in de KunstSalon.
Lees meer

BBQ op de binnenplaats - 21 juli

Gezellige bbq op de binnenplaats van de Voorburcht. In gemoedelijke sfeer genieten van de lekkerste BBQ gerechten van de Weber BBQ en de Big Green Egg.
Lees meer

Schlemmermarkt - 9 t/m 12 augustus

De Schlemmermarkt te Wassenberg zal dit jaar weer groots uitpakken met tal van culinaire en culturele activiteiten. Ook dit jaar zal Kasteel Daelenbroeck een stand betreden en de bezoekers voorzien van heerlijke gerechten. De entree is gratis.
Lees meer

Jubileum High Tea - vrijdag t/m zondag

Onze Jubileum High Tea € 25,00 p.p. Op vrijdag, zaterdag en zondag serveren wij een heerlijke High Tea! In kasteelsfeer genieten van een royaal gedekte tafel of vorstelijk buffet, voorzien van een breed scala aan heerlijkheden.
Lees meer

KunstStroom Roerdalen - 6 & 7 oktober

Kunsstroom Roerdalen, de naam zegt het al. Een kunstroute door de gemeente Roerdalen. De entree is gratis. Meer info volgt
Lees meer

 

Wij wensen u alvast veel plezier.