Agenda

Kunst in de keuken - 5 November

Genieten van volle smaken van wild en herfstgroenten én gastronomische stillevens in verf en pixels Gastronomie en schilder- en fotokunst. Dáár draait het om bij de samenwerking tussen Ger Meijers, chef-kok Gregory Bodegom en Henk Hoogakker van Kunst in de Keuken. De ingrediënten van deze middag: het samenspel van intrigerende gastronomische stillevens in verf en in fotopixels, mooie gerechten met vooral wild en volle herfstgroenten uit onze streek.
Lees meer

Open Toptrouwlocatie Route - 26 november

Trouwplannen? Kom naar de Open Trouw Locatieroute op Kasteel Daelenbroeck en laat u zich informeren met de vele mogelijkheden die Kasteel Daelenbroeck te bieden heeft.
Lees meer

Roerdalen op de pedalen

Ontdek de gastvrijheid van onze restaurants aan beide zijden van de grens tussen Duitsland en Nederland, in het Limburgse Roergebied. Wij leiden u langs de historische smokkelroutes, een grensoverschrijdende activiteit die het voor u als gast mogelijk aantrekkelijk maakt de culinaire sfeer van onze grensstreek te combineren met een interessante en sportieve fietstocht.
Lees meer

High Tea

Onze Royale High Tea € 22,50 p.p. Op vrijdag, zaterdag en zondag serveren wij een heerlijke High Tea. In kasteelsfeer genieten van een royaal gedekte tafel of vorstelijk buffet, voorzien van een breed scala aan heerlijkheden.
Lees meer

Benieuwd wat nog meer te doen is tijdens uw verblijf?

Hieronder vindt u de agenda van VVV-Midden Limburg met allemaal leuke UIT-tips in de regio Midden-Limburg en Roerdalen.
Wilt u UIT-tips hebben over een plaats in de regio, selecteer deze aan de rechterzijde.

Wij wensen u alvast veel plezier.