Agenda

Salsa Amor Dansavond - 23 februari

Salsa Amor, de naam zegt het al, een salsa avond. Voor jong en oud, beginnende of gevorderde Salsa dansers uit zowel Nederland, België en Duitsalnd.. Kom naar Kasteel Daelenbroeck op 23 februari en dans met ons mee onder begeleiding van professionele instructeurs! Workshops
Lees meer

Kasteel concert - 25 februari

In Kasteel Daelenbroeck worden met regelmaat unieke Kasteel Concerten gegeven. In de gewelven van de Hoofdburcht spelen bevlogen musici prachtige stukken. Klassiek muziek van hoogstaande kwaliteit.
Lees meer

Expositie Kunstsalon

Met kunstenaars van over de hele wereld! Artiesten uit o.a. Iran, de VS, Finland, België, Portugal, Duitsland, Zuid-Korea en natuurlijk Nederland maakten tekeningen en tonen deze in de KunstSalon.
Lees meer

Geluksdag Roerdalen - 18 maart

In samenwerking met een aantal collega bedrijven hebben wij De fietsroute “op weg naar geluk” voor u samengesteld. Zo fietst u langs leuke, mooie en gezellige plekjes van Roerdalen. Kom naar Kasteel Daelenbroeck voor de Open Dag
Lees meer

Open dag Kasteel Daelenbroeck - 18 maart

Open dag Landgoed Kasteel Daelenbroeck op 18 maart as ivm. het 25 jarig bestaan. Wij nodigen u van harte uit om op deze heugelijke zondag tussen 11.00 en 18.00 uur het landgoed te komen bezichtigen.
Lees meer

Wijn & spijsavond - 31 maart

Samen met onze wijnmaker en kasteel vriend Patrick Zoeller Lagas presenteren wij deze avond een gezellige avond met uitleg over de wijnen en heerlijk diner. Patrick en Beate Zoeller Lagas presenteren u graag de wijnen van hun Wijngoed in Neustadt-Duttweiler (Duitsland).
Lees meer

Paasbrunch 1e & 2e Paasdag

Uitgebreide Paasbrunch geserveerd in de Hoofdburcht. Start tussen 11.00 uur & 12;30 uur. U geniet niet alleen van de het heerlijke soepen-, voor-, Hoofd- en dessertbuffet. De sfeer en met een beetje geluk de komst van de Passhaas maakt het plaatje compleet!
Lees meer

Jubileum High Tea

Onze Jubileum High Tea € 25,00 p.p. Op vrijdag, zaterdag en zondag serveren wij een heerlijke High Tea. In kasteelsfeer genieten van een royaal gedekte tafel of vorstelijk buffet, voorzien van een breed scala aan heerlijkheden.
Lees meer

Benieuwd wat nog meer te doen is tijdens uw verblijf?

Hieronder vindt u de agenda van VVV-Midden Limburg met allemaal leuke UIT-tips in de regio Midden-Limburg en Roerdalen.
Wilt u UIT-tips hebben over een plaats in de regio, selecteer deze aan de rechterzijde.

Wij wensen u alvast veel plezier.