Activiteiten agenda

Open Toptrouwlocatie Route - 23 september

Trouwplannen? Kom naar de Open Trouw Locatieroute op Kasteel Daelenbroeck en laat u zich informeren met de vele mogelijkheden die Kasteel Daelenbroeck te bieden heeft. Wij geven u een rondleiding waarbij u alle informatie krijgt die u nodig heeft voor een prachtige bruiloft!
Lees meer

Kasteelconcert met Charlotte Haesen - 30 september

Charlotte Haesen, in 1987 te Amsterdam geboren, in Franstalig België opgegroeid, studeerde jazz-zang op het Conservatorium Amsterdam. Als Charlotte Haesen zingt laat ze zich meevoeren door het moment. Ze werd in de jazztraditie geschoold en zong regelmatig chansons ‘uit heimwee naar de Franse taal’ in de straten van Amsterdam.
Lees meer

KunstStroom Roerdalen - 6 & 7 oktober

Kunsstroom Roerdalen, de naam zegt het al. Een kunstroute door de gemeente Roerdalen. De entree is gratis. Meer info volgt
Lees meer

Limantica Antiekbeurs - 19 t/m 21 oktober

In navolging van de succesvolle 6e editie van de Antiekbeurs "Limantica-Nederland" vindt binnenkort de 7e editie van deze Antiekbeurs op Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch (NL) plaats
Lees meer

Kasteelconcert met Tobias Borsboom - 28 oktober

Tobias Borsboom is één van Nederlands bekendste jonge pianisten van dit moment. Bekendheid verwierf hij met een dubbele nominatie voor de Dutch Classical Talent Award. Deze award werd hem in 2015 uitgereikt. Met violist en duopartner Piotr Jasiurkowski won hij de publieksprijs. Ook toerde hij als solist in Gershwins Pianoconcert, met het Nederlands Studenten Orkest
Lees meer

Kunst in de keuken - 18 november

Op zondag 18 november van 15.00 tot 19.00 uur organiseren we weer een lekkere luie zondagnamiddag op Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch. Heerlijk genieten en de fascinatie beleven van kunst, eten en mensen. Genieten van de heerlijkheden, gastronomie en kunst. De ingrediënten van deze middag: het samenspel van intrigerende gastronomische stillevens in verf en in fotopixels, mooie gerechten met vooral wild en volle herfstgroenten uit onze streek.
Lees meer

Christmas & Vintage fair - 24 & 25 november

Christmas and vintage fair in Kasteel Daelenbroeck. Op 24 en 25 november ben je van harte welkom in Herkenbosch, gelegen in het mooie Limburg. In De Hoofdburcht vind je ruim 30 brocanteurs die op deze prachtige locatie hun mooiste schatten en vondsten uitstallen.
Lees meer

Kasteelconcert alles begint met Bach - 25 november

Alles begint met Bach Verhalen over Bach met: - Merel Vercammen, viool- Joachim Eijlander, cello- Merlijn Kerkhof, verteller Joachim Eijlander, geboren 1975, kreeg zijn eerste lessen van Jan Hollinger in Rotterdam. Hij volgde zijn studies in Utrecht, Amsterdam en Berlijn. Hij speelde samen met vele gerenommeerde musici, waaronder Inon Barnatan, Karl Leister en Zuill Bailey.
Lees meer

Kerstconcert: “A Celtic & Colourful Christmas” - 7 december

Merain is terug op Kasteel Daelenbroeck en speelt de mooiste kerstmuziek uit o.a. Ierland, Duitsland, Frankrijk, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. Het is ronduit verrassend hoe het kerstgevoel wereldwijd zo’n bonte verscheidenheid aan muziek heeft voortgebracht.
Lees meer

Kerstdiner - 1e & 2e Kerstdag

In de gezellige sfeer van ons restaurant met open haard, wordt het Kerstdiner geserveerd. Wij ontvangen u graag aan tafel om 18.00, 19.00 of 19.30 uur. Op eerste Kerstdag zijn wij ook geopend voor de lunch, u wordt om 13.00 uur aan tafel verwacht. Wij wensen u alvast prettige feestdagen.
Lees meer

Kerstbrunch 1e & 2e Kerstdag

Uitgebreide Kerstbrunch geserveerd in de Hoofdburcht. Start tussen 11.00 uur & 12;30 uur. U geniet niet alleen van de het heerlijke soepen-, voor-, Hoofd- en dessertbuffet. Voor de kinderen is er een kinderbuffet!
Lees meer

Kerst Diner Dansant - 1e Kerstdag

Een gezellige Diner Dansant onder muzikale begeleiding van Paul Chapman, waarbij u geniet van een 6-gangen diner.
Lees meer

Kasteelconcert Camerata Trajectina - 27 januari

Camerata Trajectina en Hans Goedkoop 'Vive le Geus' Camerata Trajectina is Nederlandse muziek. Eigenheid. Tel daarbij een levendige, ontspannen presentatie en een gedegen, zelfs wetenschappelijke voorbereiding, en je hebt Camerata Trajectina.
Lees meer

Kasteelconcert het Helix Trio - 24 februari

Helix Trio Birthe Blom, viool Joël Waterman, altviool Amber Docters van Leeuwen, cello Birthe Blom. In dit programma speelt het Helix trio werken die niet alleen worden gekenmerkt door een grote variatie aan stijlen en stijlperiodes, maar ook door een grote verschillen in nationale achtergrond en karakter.
Lees meer

Kasteelconcert Nieuw Amsterdams klarinet kwartet - 31 maart

De vier heren zijn allen opgeleid aan het Conservatorium van Amsterdam en het is samenspel, hun liefde voor de hele klarinetfamilie en vooral het plezier in muziek maken wat hen samen tot het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet, kortweg het NAKK maakt.
Lees meer

 

Wij wensen u alvast veel plezier.