High Tea - vrijdag t/m zondag

Onze Royale High Tea € 25,00 p.p. Op vrijdag, zaterdag en zondag serveren wij een heerlijke High Tea! In kasteelsfeer genieten van een royaal gedekte tafel of vorstelijk buffet, voorzien van een breed scala aan heerlijkheden.
Lees meer

Expositie MOTHER | story in a frame |

Mail art (also known as postal art and correspondence art) is a populist non profit artistic movement centered on sending small scale works through the postal service. It initially developed out of what eventually became Ray Johnson's New York Correspondence School in the 1950s and the Fluxus movement in the 1960s, though it has since developed into a global movement that continues to the present.
Lees meer

Christmas & Vintage fair - 23 & 24 november

Christmas and vintage fair in Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck. Op 23 en 24 november ben je van harte welkom in Herkenbosch, gelegen in het mooie Limburg. In De Hoofdburcht vind je ruim 30 brocanteurs die op deze prachtige locatie hun mooiste schatten en vondsten uitstallen.
Lees meer

Kasteelconcert Ines d’Avena en Claudio Ribeiro - 1 december

Het spel van Inês d’Avena is spectaculair goed. (MusicWeb International, 2015) De diepste gevoelens van de ziel van CPE Bach zijn schijnbaar voor iedereen klaar om te voelen, en Ribeiro en co vangen alle nuances tot in de perfectie. (Early Music Review)
Lees meer

Wild- & Wijnavond - 7 december 2019

In samenwerking met onze wijnvrienden van het wijnhuis Zöller-Lagas uit de Pfalz.
Lees meer

Kasteelconcert Maurice Lammerts van Bueren en Ellen Valkenburg - 19 januari

Sopraan Ellen Valkenburg rondde in 2008 haar studie Docent Muziek af aan het conservatorium van Tilburg en werd vervolgens toegelaten tot de opleiding Zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar zij in mei 2012 haar bachelor behaalde met onderscheiding ‘voor authenticiteit in de keuze en uitvoering van het programma’. In juni 2014 sloot zij haar masterstudie zang af bij Maria Acda en Sasja Hunnego aan ditzelfde conservatorium. Pianist Maurice Lammerts van Bueren behaalde zijn diploma Uitvoerend Musicus bij Jan Wijn aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij vervolgde zijn studie voor de aantekening Kamermuziek aan hetzelfde instituut bij Ludmilla Baslawskaja. Liedbegeleidingslessen kreeg hij onder meer van Graham Johnson en Rudolf Jansen. Maurice Lammerts van Bueren heeft zich volledig toegelegd op het liedbegeleiden. Hij trad op met vele zangers, onder wie Angelika Kirchschlager, Henk Neven, Florieke Beelen, Thomas Oliemans, Marcel Reijans, Lilian Farahani, Ekaterina Levental, Henriette Feith, Karolina Hartman, Irene Maessen en Hans Pieter Herman. Daarnaast is hij oprichter en pianist van het Coco Collectief.
Lees meer

Kasteelconcert Oneiros Ensemble - 16 februari

Het Oneiros Ensemble is opgericht in 2011 door harpiste Liesbeth Vreeburg en violist Johan Olof. De missie van het ensemble is om verhalen te vertellen met klassieke muziek. Het ensemble bestaat uit een groep jonge ambitieuze musici en speelt in verschillende bezettingen. Het Oneiros Ensemble speelt kamermuziek, van barok tot hedendaags, in grote en kleine bezettingen, voor jonge en oude mensen. Het ensemble zoekt naar de essentie van de muziek, arrangeert en programmeert, maakt muziektheater, en vertelt verhalen.
Lees meer

Kasteelconcert The Klezmer Society - 22 maart

Een melodie zal nooit twee keer hetzelfde klinken bij The Klezmer Society. De schat aan variaties en versieringen is eindeloos en de musici stimuleren elkaar tot grote hoogte om samen te ontdekken hoe de muziek hier en nu zal klinken. Geen arrangementen en kant en klare oplossingen, maar spontaniteit en echtheid vormen het cement van dit hechte ensemble. Spannende eigen composities worden op een geraffineerde manier gecombineerd met de beeldschone melodieën uit de shtetls: de Joodse Anatevka-dorpjes uit het oude Oost-Europa. In haar 10-jarig bestaan boekte het ensemble grote successen op binnen- en buitenlandse concertpodia en de speellijst van de groep is imposant.
Lees meer

 

Wij wensen u alvast veel plezier.