Onze Royale High Tea

Op vrijdag, zaterdag en zondag serveren wij een heerlijke high tea. In kasteelsfeer genieten van een royaal gedekte tafel voorzien van een breed scala aan heerlijkheden. Bij mooi weer buiten op het terras! U wordt aan tafel verwacht om 14.00 uur. Onze High Tea wordt geserveerd voor groepen vanaf 15 personen
Lees meer

Benefiet comedy-avond Sjtank Op

Sjtank Op vindt plaats op vrijdag 6 oktober op de vaste thuisbasis bij Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch. Sjtank Op is een begrip geworden onder de Nederlandse comedians.
Lees meer

Christmas & Vintage fair - 18 & 19 november

Christmas and vintage fair in Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck. Op 18 en 19 november bent u van harte welkom in Herkenbosch, gelegen in het mooie Limburg. In de Hoofdburcht staan circa 40 brocanteurs die op deze prachtige locatie hun mooiste schatten en vondsten uitstallen.
Lees meer

Kerstmis in het kasteel

Voor veel families is Kerst de leukste tijd van het jaar. De hele familie komt samen en de avond draait om gezelligheid, lekker eten en tijd doorbrengen met elkaar. Start samen de Kerstdagen in een sfeervolle ambiance op Kasteel Daelenbroeck en kom onbezorgd genieten van de heerlijke gerechten, het samenzijn en de gezelligheid tijdens de feestdagen.
Lees meer

 

Wij wensen u alvast veel plezier.