Activiteiten agenda

Kunst in de keuken - 18 november

Op zondag 18 november van 15.00 tot 19.00 uur organiseren we weer een lekkere luie zondagnamiddag op Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch. Heerlijk genieten en de fascinatie beleven van kunst, eten en mensen. Genieten van de heerlijkheden, gastronomie en kunst. De ingrediënten van deze middag: het samenspel van intrigerende gastronomische stillevens in verf en in fotopixels, mooie gerechten met vooral wild en volle herfstgroenten uit onze streek.
Lees meer

Christmas & Vintage fair - 24 & 25 november

Christmas and vintage fair in Romantik Hotel Kasteel Daelenbroeck. Op 24 en 25 november ben je van harte welkom in Herkenbosch, gelegen in het mooie Limburg. In De Hoofdburcht vind je ruim 30 brocanteurs die op deze prachtige locatie hun mooiste schatten en vondsten uitstallen.
Lees meer

Kerstbrunch 1e & 2e Kerstdag

Uitgebreide Kerstbrunch geserveerd in de Hoofdburcht. Start tussen 11.00 uur & 12.30 uur. U geniet niet alleen van de het heerlijke soepen-, voor-, hoofd- en dessertbuffet. Voor de kinderen is er een kinderbuffet!
Lees meer

Kerstdiner - 1e & 2e Kerstdag

In de gezellige sfeer van ons restaurant met open haard, wordt het Kerstdiner geserveerd. Wij ontvangen u graag aan tafel om 18.00, 19.00 of 19.30 uur. Wij wensen u alvast prettige feestdagen.
Lees meer

Kerst Diner Dansant - 1e Kerstdag

Een gezellige Diner Dansant onder muzikale begeleiding van Paul Chapman, waarbij u geniet van een 6-gangen diner.
Lees meer

Kerstconcert: “A Celtic & Colourful Christmas” - 7 december

Merain is terug op Kasteel Daelenbroeck en speelt de mooiste kerstmuziek uit o.a. Ierland, Duitsland, Frankrijk, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. Het is ronduit verrassend hoe het kerstgevoel wereldwijd zo’n bonte verscheidenheid aan muziek heeft voortgebracht.
Lees meer

Kasteelconcert alles begint met Bach - 25 november

Alles begint met Bach Verhalen over Bach met: - Merel Vercammen, viool- Joachim Eijlander, cello- Merlijn Kerkhof, verteller Joachim Eijlander, geboren 1975, kreeg zijn eerste lessen van Jan Hollinger in Rotterdam. Hij volgde zijn studies in Utrecht, Amsterdam en Berlijn. Hij speelde samen met vele gerenommeerde musici, waaronder Inon Barnatan, Karl Leister en Zuill Bailey.
Lees meer

Expositie Kunstsalon

Met kunstenaars van over de hele wereld! Artiesten uit o.a. Iran, de VS, Finland, België, Portugal, Duitsland, Zuid-Korea en natuurlijk Nederland maakten tekeningen en tonen deze in de KunstSalon.
Lees meer

Kasteelconcert Camerata Trajectina - 27 januari

Camerata Trajectina en Hans Goedkoop 'Vive le Geus' Camerata Trajectina is Nederlandse muziek. Eigenheid. Tel daarbij een levendige, ontspannen presentatie en een gedegen, zelfs wetenschappelijke voorbereiding, en je hebt Camerata Trajectina.
Lees meer

Kasteelconcert het Helix Trio - 24 februari

Helix Trio Birthe Blom, viool Joël Waterman, altviool Amber Docters van Leeuwen, cello Birthe Blom. In dit programma speelt het Helix trio werken die niet alleen worden gekenmerkt door een grote variatie aan stijlen en stijlperiodes, maar ook door een grote verschillen in nationale achtergrond en karakter.
Lees meer

Kasteelconcert Nieuw Amsterdams klarinet kwartet - 31 maart

De vier heren zijn allen opgeleid aan het Conservatorium van Amsterdam en het is samenspel, hun liefde voor de hele klarinetfamilie en vooral het plezier in muziek maken wat hen samen tot het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet, kortweg het NAKK maakt.
Lees meer

 

Wij wensen u alvast veel plezier.