Activiteiten agenda

Wijnproeverij - 2 september

Wijnproeverij in de gewelfde kelders van Kasteel Daelenbroeck i.s.m. met Cantina Piemonte. 25 geselecteerde wijnen uit de Piemonte zullen u worden voorgesteld.
Lees meer

Jubileum High Tea - vrijdag t/m zondag

Onze Jubileum High Tea € 25,00 p.p. Op vrijdag, zaterdag en zondag serveren wij een heerlijke High Tea! In kasteelsfeer genieten van een royaal gedekte tafel of vorstelijk buffet, voorzien van een breed scala aan heerlijkheden.
Lees meer

Open Toptrouwlocatie Route - 23 september

Trouwplannen? Kom naar de Open Trouw Locatieroute op Kasteel Daelenbroeck en laat u zich informeren met de vele mogelijkheden die Kasteel Daelenbroeck te bieden heeft. Wij geven u een rondleiding waarbij u alle informatie krijgt die u nodig heeft voor een prachtige bruiloft!
Lees meer

KunstStroom Roerdalen - 6 & 7 oktober

Kunsstroom Roerdalen, de naam zegt het al. Een kunstroute door de gemeente Roerdalen. De entree is gratis. Meer info volgt
Lees meer

Kerstconcert: “A Celtic & Colourful Christmas” - 7 december

Merain is terug op Kasteel Daelenbroeck en speelt de mooiste kerstmuziek uit o.a. Ierland, Duitsland, Frankrijk, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. Het is ronduit verrassend hoe het kerstgevoel wereldwijd zo’n bonte verscheidenheid aan muziek heeft voortgebracht.
Lees meer

 

Wij wensen u alvast veel plezier.