KunstSalon

KunstSalon Kasteel Daelenbroeck - Piet Franzen BEELDONDERZOEKEN

De expositie duurt van 09 juli t/m 9 oktober 2017

| SCIENTIA | b e e l d o n d e r z o e k e n |

Beeldend kunstenaar Piet Franzen woont en werkt in Leiden. Zijn uitgangspunt is een dialoop met het irrationele van het rationele.
Het intuïtieve met het denkgerichte. Om dit te verwerkelijken werkt Franzen met verschillende technieken en materialen. Het zijn onderzoekingen die in projecten worden vastgelegd. De taal als tekst, poezie en het schrift, is vaak zijn inspiratiebron.

Info:
KunstSalon, Landgoed Kasteel Daelenbroeck
Kasteellaan 2, 6075 EZ Herkenbosch / Roermond
Contact: Tel: +31 (0) 6 81714487
Toegang: gratis
Adres: Kasteellaan 2 Herkenbosch (NL)

De Kunstsalon is dagelijks geopend vanaf 11.00 tot 18.00 uur en op afspraak.

Maandelijks wisselende kunsttentoonstelling

Landgoed Kasteel Daelenbroeck heeft een maandelijks wisselende kunsttentoonstelling die voor iedereen toegankelijk is. Hedendaagse nationale en internationale kunstenaars exposeren hier hun werk.
De tentoonstelling is voor iedereen gratis. De focus ligt bij deze exposities op een ontspannen ver-blijf binnen een oase van mooie kunst, met een persoonlijke en vriendelijke service.
KunstSalon Kasteel Daelenbroeck is gelegen in de karakteristieke, mooie ruimtes van de oude ge-restaureerde paardenstallen, Travalje- en de Heinsbergzaal van Landgoed Kasteel Daelenbroeck.
Project leider Carmen Heemels realiseert iedere een á twee maanden een nieuwe tentoonstelling met steeds een ander thema en eigen identiteit.

Zie voor meer info de facebook pagina van de KunstSalon. Voor informatie/vragen met betrekking tot de tentoonstellingen/interesse exposeren/performen etc.: infodaelenbroeck@gmail.com  t.a.v. Carmen Heemels.

Dagelijks geopend van 11.00 – 18.00 uur en op afspraak.
Gratis entree
December t/m maart op maandag en dinsdag gesloten.