Feestavond

De Hoofdburcht van Landgoed Kasteel Daelenbroeck is ideaal voor een geslaagde feestavond! In de Hoofdburcht zijn meerdere sfeervolle zalen en 14e-eeuwse gewelven te combineren voor gezelschappen tot 450 personen.

Ontvang uw gasten met een verrassende Kasteel Cocktail, waardoor de avond feestelijk begint. De DJ of Liveband begint te spelen en "de voetjes gaan van de vloer"...

Om de innerlijke mens ook in de feeststemming te houden, wordt er in één van de gewelven een heerlijk dinerbuffet gepresenteerd. Na een vorstelijk maal gaat de feestavond tot in de vroege uurtjes door.

Voor hen die van ver komen, zijn er uiteraard kamers beschikbaar in de Kasteelhoeve van Landgoed Kasteel Daelenbroeck. Indien het aantal kamers van het Kasteel niet toereikend is, kunnen de gasten overnachten in ons "zusterhotel" Boshotel Vlodrop****.

Elk Kasteelfeest is uniek en er is heel veel mogelijk. Heeft u graag wat houvast? Wij hebben diverse feestarrangementen samengesteld. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en een rondleiding!

Kijk hier voor Bedrijfsevenementen