Faciliteiten

Onderstaand treft u een overzicht aan van onze faciliteiten in en om Kasteel Daelenbroeck. Heeft u nog vragen, bel of mail ons gerust.

Klik en navigeer:

A-H  |  I-P  |  Q-Z

A-H

Airconditioning

Vrijwel alle ruimtes in het kasteel zijn voorzien van airco, ook alle hotelkamers zijn uitgerust met een eigen airco systeem.

Bar/Brasserie

Kasteel Daelenbroeck beschikt over een ruime en gezellige brasserie. Hier kunt u plaatsnemen voor een heerlijke maaltijd, maar ook voor een kop koffie met Limburgse vlaai. Iedere dag geopend vanaf 12.00 uur.

Fietsverhuur

In Kasteel Daelenbroeck is het mogelijk om fietsen en e-Bikes te huren. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw eigen fiets veilig te stallen in onze afgesloten fietsenstalling. Wilt u een fiets of e-Bike reserveren? Dat kan middels het reserveringsproces in stap 2 van uw kamerreservering of door te bellen met 0475 53 24 65 of mailen met reserveringen@daelenbroeck.nl

Fitness

Hotelgasten van Kasteel Daelenbroeck kunnen gratis gebruik maken van de fitness faciliteiten in ons zusterhotel Boshotel Vlodrop op 5 kilometer afstand. Boshotel Vlodrop beschikt over een professioneel fitnesscentrum "Vita Allegra". Het sportcentrum bestaat uit een fitnessruimte, een spinning ruimte en een ruimte waar groepslessen worden gegeven. 

Honden

Ook uw hond is welkom in Kasteel Daelenbroeck, al voor € 10,00 per hond per nacht, mag uw hond mee op de hotelkamer (maximaal 1 hond per kamer). In ons restaurant zijn honden niet toegestaan, maar u mag uiteraard plaats nemen in de brasserie.

 

I-P

Internet - Wifi

In ons gehele hotel is gratis internet middels wifi mogelijk, zowel de hotelkamers, vergaderzalen als onze openbare ruimtes zijn voorzien van high-speed gratis wifi.

Parkeren
Parkeren Boshotel Vlodrop

Parkeren is geheel gratis op het parkeerterrein van het Landgoed. Hiervoor hoeft u niet te reserveren. Er zijn tevens een aantal mindervalide parkeerplaatsen beschikbaar. 

 

Q-Z

Restaurant 
Restaurant Daelenbroeck

Ons restaurant biedt u een uitgebreide ALC kaart en diverse menu's. Hier kunt u genieten van gerechten uit de Kasteel Daelenbroeck keuken. Ons restaurant is geopend vanaf 18.00 uur.

Saunalandschap te Boshotel Vlodrop (4 km)

Voor ultieme ontspanning hebben wij op slechts 4 kilometer afstand, in zusterhotel Boshotel Vlodrop een uitgebreid saunalandschap (ongekleed) en een zwembad sauna (gekleed).

Het saunalandschap is enkel toegankelijk tegen betaling, de zwembadsauna is gratis toegankelijk voor alle hotelgasten.

Wellness Center Vita Allegra, te Boshotel Vlodrop (5km.)
Wellness Boshotel Vlodrop

Indien u gebruik wilt maken van Wellness biedt zusterhotel Boshotel Vlodrop op 5 kilometer afstand van Kasteel Daelenbroeck een compleet Wellness Center, genaamd Vita Allegra. Hier vindt u alles voor ontspanning en inspanning: Beauty, Wellness en Sport. U kunt zich hier laten verzorgen en verwennen in het beautycentrum, ontspannen in het saunalandschap, het zwembad en sporten in het fitnesscentrum.

Bij interesse kunt u contact opnemen met onze reserveringsafdeling via reserveringen@daelenbroeck.nl

Zwembad, te Boshotel Vlodrop (4 km)
Zwembad Boshotel Vlodrop

Zusterhotel Boshotel Vlodrop op 5 kilometer afstand beschikt over een verwarmd binnenzwembad met jet-stream, tevens is er een jacuzzi, kinderbad, ligweide en binnensauna aanwezig. Dit alles is gratis toegankelijk voor hotelgasten van Kasteel Daelenbroeck.