Altijd de beste prijs!
Kasteel Daelenbroeck
image

Altijd de beste prijs!

Boek via de officiële website Kasteel Daelenbroeck en we garanderen u altijd de beste prijs!

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Speciale arrangementen
Gratis WiFi
Gratis parkeren bij het hotel
Arrangementen-Kasteel-Daelenbroeck.jpeg
Beste Prijsgarantie
 — 

KunstSalon: gratis wisselende kunsttentoonstelling

Op ons Landgoed Kasteel Daelenbroeck kunt u een steeds wisselende kunsttentoonstelling bezoeken. Moderne nationale en internationale kunstenaars exposeren hier hun werk. De tentoonstelling is gratis. De focus ligt bij deze exposities op een ontspannen verblijf binnen een oase van mooie kunst, met een persoonlijke en vriendelijke service.

KunstSalon Kasteel Daelenbroeck vindt u in de karakteristieke ruimtes van de oude gerestaureerde paardenstallen, de Travalje- en Heinsbergzaal van het landgoed. Projectleider Carmen Heemels realiseert iedere een tot twee maanden een nieuwe tentoonstelling met steeds een ander thema en eigen identiteit.

De KunstSalon is elke dag open van 11.00 uur tot 18.00 uur en op afspraak.
In november, december, januari en februari op maandag gesloten.

Bekijk meer info over de KunstSalon linken naar Facebook-pagina van de KunstSalon

Heeft u vragen over de tentoonstellingen? Wilt u exposeren? Stuur een e-mail naar Carmen Heemels via carmenheemels23@gmail.com 

KunstSalon, Landgoed Kasteel Daelenbroeck
Kasteellaan 2, 6075 EZ Herkenbosch
Bel Carmen: +31 (0) 6 817 144 87

Mail-Art Project
(NO) PLASTIC?
We weten dat we als mens veel zorgvuldiger met het milieu om moeten gaan en we weten van de plastic soep. Hoe gaan we dit probleem aanpakken? Kunnen we ons nederiger opstellen? Kunnen wij zonder niet-afbreekbaar afval? Heeft plastic een schoonheid?

Carmen Heemels deed een oproep via social media en gaf workshops aan de hand van dit thema in relatie tot kunst. Meer dan 100 kunstenaars van over de hele wereld, studenten van asielzoekerscentrum Budel en leerlingen van Het Kwadrant Weert gaven antwoorden en hun mening over deze vragen. Ze gaven plastic en afval een tweede leven als kunstwerk en alle kunstenaars stuurden dit naar Carmen.

Geven de deelnemende exposanten oplossingen, stellen ze vragen of is wat ze maakten enkel en alleen... kunst?