KunstSalon

Expositie SOLO vanaf 22 oktober

IK BEN fotoportretten en poëzie

Een indringende portrettenreeks.

In deze tentoonstelling stelt Carmen Heemels fotoportretten, op levensgroot formaat, centraal van vrouwen die iets te vertellen hebben. Ze vangt hun verhaal in de blik van hun ogen. Vrouwen uit haar omgeving en vrouwen die ze toevallig tegenkomst, vraagt ze voor de camera zich ogenschijnlijk bloot te geven. Een intieme ontmoeting. Een verzameling en wereld van emoties. (E Langenkamp 2017)

De eerste expositie hiervan was te zien in het Parkstad Limburg Theater Heerlen (2017) en vanaf 22 oktober in Kunstsalon Kasteel Daelenbroeck. 

Tevens wordt er poëzie van haar hand getoond.

Wisselende kunsttentoonstelling

Landgoed Kasteel Daelenbroeck heeft een wisselende kunsttentoonstelling die voor iedereen toegankelijk is. Hedendaagse nationale en internationale kunstenaars exposeren hier hun werk. De tentoonstelling is voor iedereen gratis. De focus ligt bij deze exposities op een ontspannen verblijf binnen een oase van mooie kunst, met een persoonlijke en vriendelijke service. KunstSalon Kasteel Daelenbroeck is gelegen in de karakteristieke, mooie ruimtes van de oude gerestaureerde paardenstallen, Travalje- en de Heinsbergzaal van Landgoed Kasteel Daelenbroeck. Project leider Carmen Heemels realiseert iedere een à twee maanden een nieuwe tentoonstelling met steeds een ander thema en eigen identiteit.

Zie voor meer info de facebook pagina van de KunstSalon. Voor informatie/vragen met betrekking tot de tentoonstellingen/interesse exposeren/performen etc.: infodaelenbroeck@gmail.com  t.a.v. Carmen Heemels.

Dagelijks geopend van 11.00 – 18.00 uur en op afspraak.
December t/m maart op maandag en dinsdag gesloten.

Gratis entree

KunstSalon, Landgoed Kasteel Daelenbroeck
Kasteellaan 2, 6075 EZ Herkenbosch
Contact: Tel: +31 (0) 6 81714487