KunstSalon

Expositie  -  Ik zie ik zie wat jij niet ziet

 

| spy with my little eye |
Een MAIL-ART project van Carmen Heemels

268 Kunstenaars wereldwijd
Uit 40 landen
390 Kunstwerken

KunstSalon Kasteel Daelenbroeck
Kasteellaan 2
Herkenbosch
Dagelijks gratis te bezoeken van 11.00 - 17.00 uur

--------------------------------------------------------------------------------

Een project van Carmen Heemels, beeldend kunstenaar, leraar kunst, projectleider en curator van onder meer KunstSalon Kasteel Daelenbroeck.
Heemels riep via sociale media op om deel te nemen aan dit kunstproject, met als vraag: vertel je persoonlijke (geheime) verhaal visueel.
268 kunstenaars uit 40 landen over de hele wereld reageerden op deze oproep en stuurden mailart-werk in. Kunstenaars van Japan tot Servië, van Iran tot Senegal, van Argentinië tot Rusland, van Mexico tot Canada, van India tot Syrië et cetera et cetera.
Meer dan 390 werken zijn te zien in het non-profit kunstpodium: KunstSalon Kasteel Daelenbroeck, Nederland.
Ook is er een bijbehorende digitale en fysieke catalogus.
Van zomer 2021 tot voorjaar 2022 is de KunstSalon de ‘place to be’ om je onder te dompelen in de vele, soms emotionele, visuele persoonlijke verhalen van van zoveel kunstenaars.

Voor meer informatie
https://www.facebook.com/KunstSalonKasteelDaelenbroeck/
En
www.carmenheemels.com

 

Wisselende kunsttentoonstelling

Landgoed Kasteel Daelenbroeck heeft een wisselende kunsttentoonstelling die voor iedereen toegankelijk is. Hedendaagse nationale en internationale kunstenaars exposeren hier hun werk. De tentoonstelling is voor iedereen gratis. De focus ligt bij deze exposities op een ontspannen verblijf binnen een oase van mooie kunst, met een persoonlijke en vriendelijke service. KunstSalon Kasteel Daelenbroeck is gelegen in de karakteristieke, mooie ruimtes van de oude gerestaureerde paardenstallen, Travalje- en de Heinsbergzaal van Landgoed Kasteel Daelenbroeck. Project leider Carmen Heemels realiseert iedere een à twee maanden een nieuwe tentoonstelling met steeds een ander thema en eigen identiteit.

Zie voor meer info de facebook pagina van de KunstSalon. Voor informatie/vragen met betrekking tot de tentoonstellingen/interesse exposeren/performen etc. carmenheemels23@gmail.com t.a.v. Carmen Heemels.

Dagelijks geopend van 11.00 – 18.00 uur en op afspraak.
November, december, januari en februari op maandag gesloten.

Gratis entree

KunstSalon, Landgoed Kasteel Daelenbroeck
Kasteellaan 2, 6075 EZ Herkenbosch
Contact Carmen: Tel: +31 (0) 6 81714487