KunstSalon

Wisselende kunsttentoonstelling

Landgoed Kasteel Daelenbroeck heeft een wisselende kunsttentoonstelling die voor iedereen toegankelijk is. Hedendaagse nationale en internationale kunstenaars exposeren hier hun werk. De tentoonstelling is voor iedereen gratis. De focus ligt bij deze exposities op een ontspannen verblijf binnen een oase van mooie kunst, met een persoonlijke en vriendelijke service. KunstSalon Kasteel Daelenbroeck is gelegen in de karakteristieke, mooie ruimtes van de oude gerestaureerde paardenstallen, Travalje- en de Heinsbergzaal van Landgoed Kasteel Daelenbroeck. Project leider Carmen Heemels realiseert iedere een à twee maanden een nieuwe tentoonstelling met steeds een ander thema en eigen identiteit.

Zie voor meer info de facebook pagina van de KunstSalon. Voor informatie/vragen met betrekking tot de tentoonstellingen/interesse exposeren/performen etc. carmenheemels23@gmail.com t.a.v. Carmen Heemels.

Dagelijks geopend van 11.00 – 18.00 uur en op afspraak.
November, december, januari en februari op maandag gesloten.

Gratis entree

KunstSalon, Landgoed Kasteel Daelenbroeck
Kasteellaan 2, 6075 EZ Herkenbosch
Contact Carmen: Tel: +31 (0) 6 81714487

EXPOSITIE - familie

Opening 6 november a.s. 15.00 uur. De opening van deze expositie wordt verzorgd door Burgemeester Monique de Boer-Beerta.

Een tentoonstelling van werkjes gemaakt door 100 kinderen, in de leeftijd van 7 tot 14 jaar, uit Nederland en Iran.
Elkaar verstaan via het beeld.
Een verbinding via Kunst!

Deelnemers zijn o.a. kinderen van L'Art Iran, Basisschool de Berensprong Herkenbosch (met dank aan Fenna Callens) en VMBO het Kwadrant Weert.

Organisatie: Abdolreza Rabeti, Afsaneh Haji Moradi en Carmen Heemels.

De werkjes zijn ook te koop à €30,-. De opbrengst gaat naar families, die in een financiële moeilijke situatie leven, van de deelnemende kinderen in Iran.

KunstSalon Kasteel Daelenbroeck
Non-profit galerie
O.l.v. Carmen Heemels
Kasteellaan 2
Herkenbosch

Gratis te bezoeken van dinsdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur
Van 6 november 2022 tot 30 april 2023

 

Expositie KC61