KunstSalon

KunstSalon Kasteel Daelenbroeck - SELF PORTRAITS

De expositie duurt van 01 maart t/m 01 augustus 2018

Met kunstenaars van over de hele wereld!

Een project gestart door kunstenaar Ed Hanssen. In de huidige tijd van miljoenen selfies, gaat hij terug naar het "oude" handgemaakte werk: Zelf portret gemaakt van en met Charcoal, Indian ink of penseel op de meest gebruikte canvas afmeting van A4 DIN. Kijkend naar jezelf in een spiegel, perfecte oog-handcoördinatie, direct aangebracht, geconcentreerd en bewust.

Het project was al te zien in Het Blauwe Huis te Heerlen en in De School te Hillegom. De vierde tentoonstelling, gecoördineerd door Carmen Heemels in haar Kunstalon van Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch zal te zien zijn vanaf 1 maart to 1 augustus.

Info:
KunstSalon, Landgoed Kasteel Daelenbroeck
Kasteellaan 2, 6075 EZ Herkenbosch / Roermond
Contact: Tel: +31 (0) 6 81714487
Toegang: gratis
Adres: Kasteellaan 2 Herkenbosch (NL)

De Kunstsalon is dagelijks geopend vanaf 11.00 tot 18.00 uur en op afspraak.

Wisselende kunsttentoonstelling

Landgoed Kasteel Daelenbroeck heeft een wisselende kunsttentoonstelling die voor iedereen toegankelijk is. Hedendaagse nationale en internationale kunstenaars exposeren hier hun werk. De tentoonstelling is voor iedereen gratis. De focus ligt bij deze exposities op een ontspannen ver-blijf binnen een oase van mooie kunst, met een persoonlijke en vriendelijke service. KunstSalon Kasteel Daelenbroeck is gelegen in de karakteristieke, mooie ruimtes van de oude gerestaureerde paardenstallen, Travalje- en de Heinsbergzaal van Landgoed Kasteel Daelenbroeck. Project leider Carmen Heemels realiseert iedere een á twee maanden een nieuwe tentoonstelling met steeds een ander thema en eigen identiteit.

Zie voor meer info de facebook pagina van de KunstSalon. Voor informatie/vragen met betrekking tot de tentoonstellingen/interesse exposeren/performen etc.: infodaelenbroeck@gmail.com  t.a.v. Carmen Heemels.

Dagelijks geopend van 11.00 – 18.00 uur en op afspraak.
Gratis entree
December t/m maart op maandag en dinsdag gesloten.