Kasteelconcerten

In Kasteel Daelenbroeck worden met regelmaat unieke Kasteel Concerten gegeven. In de gewelven van de Hoofdburcht spelen bevlogen musici prachtige stukken. Klassiek muziek van hoogstaande kwaliteit. De muziek in de buitengewone sfeer van Landgoed Kasteel Daelenbroeck is een ware beleving. De concerten worden gegeven van september tot en met maart op elke laatste zondag van de maand. De aanvangstijd van de concerten is 12.15 uur.

U kunt uw concertbezoek ook uitbreiden met een weekendje weg en genieten van de faciliteiten van Kasteel Daelenbroeck of Boshotel Vlodrop. Voor meer informatie zie het ‘Concert Romantik Arrangement’ van het Kasteel of het ‘Meinweg Arrangement van Boshotel Vlodrop.

Programma 2019 - 2020

Zondag 29 september 2019                 Duo Huijnen & Hopman

Zondag 27 oktober 2019                      Dostojevski kwartet

Zondag 1 december 2019                    Ines d'Avena en Claudio Ribeiro

Zondag 19 januari 2020                       Maurice Lammerts van Bueren en Ellen Valkenburg

Zondag 16 februari 2020                     Oneiros ensemble

Zondag 22 maart 2020                         The Klezmer society

 

Kasteelconcert Oneiros Ensemble - 16 februari

Het Oneiros Ensemble is opgericht in 2011 door harpiste Liesbeth Vreeburg en violist Johan Olof. De missie van het ensemble is om verhalen te vertellen met klassieke muziek. Het ensemble bestaat uit een groep jonge ambitieuze musici en speelt in verschillende bezettingen. Het Oneiros Ensemble speelt kamermuziek, van barok tot hedendaags, in grote en kleine bezettingen, voor jonge en oude mensen. Het ensemble zoekt naar de essentie van de muziek, arrangeert en programmeert, maakt muziektheater, en vertelt verhalen.
Lees meer

Kasteelconcert The Klezmer Society - 22 maart

Een melodie zal nooit twee keer hetzelfde klinken bij The Klezmer Society. De schat aan variaties en versieringen is eindeloos en de musici stimuleren elkaar tot grote hoogte om samen te ontdekken hoe de muziek hier en nu zal klinken. Geen arrangementen en kant en klare oplossingen, maar spontaniteit en echtheid vormen het cement van dit hechte ensemble. Spannende eigen composities worden op een geraffineerde manier gecombineerd met de beeldschone melodieën uit de shtetls: de Joodse Anatevka-dorpjes uit het oude Oost-Europa. In haar 10-jarig bestaan boekte het ensemble grote successen op binnen- en buitenlandse concertpodia en de speellijst van de groep is imposant.
Lees meer

Kaarten & Reserveren

Abonnementen

Abonnementen voor de hele serie à € 90,00 kunnen besteld worden door overmaking van de abonnementsprijs op bankrekeningnr. NL 19 RABO 017.41.14.907 t.n.v. de Stichting Kasteelconcerten Landgoed Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch.

Om de klassieke muziek bij jongeren onde de aandacht te brengen bieden wij aan onze abonnementhouders voor het familieconcert op 22 maart 2020 1 vrijkaartje voor een kind en 1 vrijkaartje voor een kleinkind aan. De vrijkaartjes kunt u tijdens de concerten bij de kassa afhalen.

Losse kaarten reserveren

Losse kaarten à € 18,00 (kinderen tot 15 jaar € 5,00) kunnen telefonisch of via de website van Stichting Kasteelconcerten Daelenbroeck worden besteld. 

Reserveren

Voor nadere informatie en reserveringen kunt u ook bellen met onze medewerkers via 0475 532 465 van de reserveringsafdeling of mailen naar reserveringen@daelenbroeck.nl