Kasteelconcerten

In Kasteel Daelenbroeck worden met regelmaat unieke Kasteel Concerten gegeven. In de gewelven van de Hoofdburcht spelen bevlogen musici prachtige stukken. Klassiek muziek van hoogstaande kwaliteit. De muziek in de buitengewone sfeer van Landgoed Kasteel Daelenbroeck is een ware beleving. De concerten worden gegeven van september tot en met maart op elke laatste zondag van de maand. De aanvangstijd van de concerten is 12.15 uur.

U kunt uw concertbezoek ook uitbreiden met een weekendje weg en genieten van de faciliteiten van Kasteel Daelenbroeck of Boshotel Vlodrop. Voor meer informatie zie het ‘Tweedaags Romantik Arrangement van het Kasteel of het ‘Meinweg Arrangement van Boshotel Vlodrop.

Kaarten & Reserveren

Abonnementen

Abonnementen voor de hele serie à € 90,00 kunnen besteld worden door overmaking van de abonnementsprijs op bankrekeningnr. NL 19 RABO 017.41.14.907 t.n.v. de Stichting Kasteelconcerten Landgoed Kasteel Daelenbroeck te Herkenbosch.

Losse kaarten reserveren

Losse kaarten à € 18,00 (kinderen tot 15 jaar € 5,00) kunnen via de website van Stichting Kasteelconcerten Daelenbroeck worden besteld. 

Reserveren

Voor nadere informatie en reserveringen: