Arrangementen

Reserveren arrangement

Als u een keuze uit onderstaande arrangementen heeft gemaakt, kunt u eenvoudig online reserveren door op het arrangement te klikken en de juiste datum boven in de reserveringsmodule in te voeren. Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden binnen een arrangement of heeft u speciale wensen? Neem dan contact op met onze receptie, telefonisch via 0475 53 24 65 of per email info@daelenbroeck.nl.
Zij informeren u graag.

Alle arrangementsprijzen zijn per volwassenen, op basis van twee personen per kamer.

Thema

Vanaf: € 115.00

Outlet shopping arrangement

Shoppen in het Designer Outlet Center Roermond, met een heerlijk 3 gangen diner en overnachting inclusief ontbijt in Kasteel Daelenbroeck!

Lees meer

Vanaf: € 175.00

Gourmet arrangement

Voor de echte Gourmand, geniet niet alleen van de omgeving maar ook van onze pareltjes die wij in het restaurant serveren. Uitgebreid 5 gangen diner inclusief alles wat er nodig is om dit tot een succes te maken.

Lees meer

Vanaf: € 145.00

Concert arrangement

In de herfst en winter organiseren wij sfeervolle klassieke concerten op zondag. De zaterdag neemt u plaats in ons restaurant voor het overweldigende 3-gangen diner en slaapt u in een van onze hotelkamers.

Lees meer

Vanaf: € 99.00

Valentijns- arrangement

Een 5-gangen verrassingsdiner in ons restaurant en overnachting in een van onze hotelkamers. Bij vertrek krijgt u van ons een fles Daelenbroecker Secco mee voor thuis.

Lees meer

Vanaf: € 99.00

Jubileum arrangement

25 jaar Landgoed Kasteel Daelenbroeck, dat mag gevierd worden! Jubileum arrangement inclusief: 5 gangen diner, overnachting, ontbijt, fles Secco bij vertrek.

Lees meer

Sportief

Vanaf: € 145.00

Golf arrangement

Sla een balletje op golfbaan de Herkenbosche te Herkenbosch (1,5 km.) en dineer en overnacht in Kasteel Daelenbroeck. Via Kasteel Daelenbroeck kunt u zonder extra kosten ruim van tevoren reserveren

Lees meer

Vanaf: € 235.00

Wandel arrangement 2 nachten

In de omgeving van Kasteel Daelenbroeck bevinden zich zeer veel verschillende wandelroutes. Natuurlijk mag u uw dag helemaal zelf indelen, maar wij geven u graag een aantal handvaten mee in de vorm van een wandelkaartje.

Lees meer

Vanaf: € 235.00

Fiets arrangement 2 nachten

Per fiets de omgeving verkennen zoals het Nationaal Park De Meinweg en het Roerdal of per fiets naar Roermond!

Lees meer

Vanaf: € 230.00

Ruiter arrangement 2 nachten

Bij Landgoed Kasteel Daelenbroeck kunt u onbezorgd op vakantie met uw paard. Vele ruiterpaden liggen er in het direct aangrenzende Nationaal Park De Meinweg.

Lees meer

Beauty

Vanaf: € 155.00

Beauty duo arrangement

Lekker ontspannen en tot rust komen in de bosrijke omgeving van ons zuster hotel Boshotel Vlodrop (3 km.) Dit hotel beschikt namelijk over een van Limburgs grootste beauty en wellness centra.

Lees meer

Feestdagen

Vanaf: € 119.50

Paas arrangement

Met Pasen er even heerlijk tussenuit? In Kasteel Daelenbroeck geniet u volop van de Lente met dit Paas arrangement. Bezoek het Outlet Center te Roermond, fiets door overweldigende landschap van Nationaal Park de Meinweg.

Lees meer

Romantik

Vanaf: € 119.50

Romantik arrangement (2daags)

Ultiem genieten van Kasteel Daelenbroeck en haar omgeving met het 2-daags Romantik arrangement inclusief 4-gangen diner.

Lees meer

Vanaf: € 235.00

Romantik Arrangement (3daags)

Dubbel genieten van Kasteel Daelenbroeck en haar omgeving. Met het 3 daags Romantik Arrangement heeft u voldoende tijd om te shoppen, wandelen of fietsen!

Lees meer

Vanaf: € 135.50

Bruids Arrangement

Vier jullie huwelijksdag (opnieuw) met het Bruidsarrangement in Kasteel Daelenbroeck!

Lees meer

Kasteel Daelenbroeck en haar omgeving biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van activiteiten zoals wandelen, fietsen, shoppen, culinair genieten en golfen. Deze veelzijdigheid hebben wij vertaald naar een groot aantal arrangementen. Of het nou gaat om ontspanning zoals Wellness, shopping of culinair genieten, wij hebben voor iedere interesse een speciaal arrangement samengesteld.

Extra's

  • Ontbijt voor niet-hotelgasten € 17,50 p.p.
  • Toeristenbelasting en administratiekosten € 2,00 p.p.p.n.
  • Extra bed (3-12 jaar) incl. ontbijt € 45,00 p.n.
  • Extra bed (>12 jaar) incl. ontbijt € 65,00 p.n.
  • Campingbedje (0-2 jaar) € 10,00 per verblijf
  • Hond op de kamer € 9,50 p.h.p.n. (maximaal 1 hond per kamer)
  • Toeslag single kamer op arrangement € 40,00 p.n.
  • Toeslag Torensuite met bubbelbad op arrangement € 20,00 p.p.p.n.
  • Toeslag Saunasuite met bubbelbad en privé sauna op arrangement € 30,00 p.p.p.n.

Voor de feestdagen gelden speciale arrangementen. Met Kerstmis en Nieuwjaar bieden wij uitsluitend de speciale arrangementen, deze vindt u onder het kopje feestdagen.