Kasteel Daelenbroeck, dé feestlocatie van Limburg

Het Landgoed, de gebouwen, de sfeer en de jarenlange ervaring maken Kasteel Daelenbroeck de meest unieke feestlocatie van Limburg. Geschikt voor bruiloften, bedrijfs- en familiefeesten, diners, barbecues en meer.

Feestlocatie Limburg, stijlvolle klasse

Het Landgoed waarborgt verschillende gebouwen en unieke plekken. De hoofdburcht die uiterst geschikt is als feestlocatie biedt plaats aan feesten van 10 tot 450 personen. De indrukwekkende bouwstijl met aangepaste verlichting zorgt ervoor dat uw gasten verrast zijn al vanaf aankomst. In de middag ontvangst op het terras aan de kasteelgracht of onder de Beukenboom, in de avond een daverende party in de Ridderzaal. De Hoofdburcht is robuust en stijlvol tegelijk. De Voorburcht is met de grote zon overgoten binnenplaats, de feest- en dinerzaal aan de achterzijde met uitkijk over het “gebroeck” en de verschillende dinerzalen wellicht het decor van uw feest. De keuze zal nog moeilijk worden.

Feest in Kasteel Daelenbroeck, Limburg  Feestlocatie Limburg

De mogelijkheden

Het feest moet uniek zijn en tot in de puntjes verzorgt! Hier denken wij graag met u mee. U kunt de keuze maken uit veel verschillende mogelijkheden aan buffetten, diners, hapjes en stijlen. Het team van Kasteel Daelenbroeck zal ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Met eigen professionele keukens zal het keukenteam zorgen voor heerlijke gerechten, verbluffende buffetten of trendy hapjes, van BBQ tot 5 gangen diner. Uiteraard zullen de collega’s van de bediening zorgen dat u gedurende de middag of avond bediend wordt met verfrissende drankjes. Bij een feest mag entertainment natuurlijk niet ontbreken. Laat de band of dj het podium betreden van de Ridderzaal of het gewelf in de Rentmeesterzaal en uw gasten zullen tot in de late uurtjes plezier beleven. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u op de pagina feesten en partijen

Buitenfeest Kasteel Daelenbroeck

Maar een afspraak en kom vrijblijvend kijken

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0475 53 24 65 of via info@daelenbroeck.nl om een bezichtiging te plannen, wij nemen u graag mee in een rondleiding door dé feestlocatie van Limburg.