Trouwlocatie Limburg is Kasteel Daelenbroeck

Kasteel Daelenbroeck, nabij Roermond is jullie trouwlocatie!

Direct onder de rook van Roermond ligt Kasteel Daelenbroeck, de feest en trouwlocatie voor bruiloften van 10 tot 250 personen. En met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij graag jullie host voor deze bijzonder dag.

Vier de dag van jullie leven in het decor van het sprookjesachtige Kasteel Daelenbroeck, Herkenbosch / Roermond.

Met jullie bruidsauto over de statige oprijlaan van het Landgoed worden jullie verwelkomt door de gasten die staan te wachten op de brug. Landgoed Kasteel Daelenbroeck fungeert vandaag als jullie trouwlocatie; een huwelijksvoltrekking onder de eeuwenoude Beukenboom, toast en taart op de binnenplaats, diner in de Rentmeesterzaal en swingend feest in de Ridderzaal. Zomaar een aantal van de mogelijkheden die wij graag organiseren om er een sprookjeshuwelijk van te maken.

Het Landgoed waarborgt verschillende gebouwen en unieke plekken. De hoofdburcht die uiterst geschikt is als trouwlocatie biedt verschillende salons voor diners & feesten van 10 tot 450 personen. De indrukwekkende bouwstijl met aangepaste verlichting zorgt ervoor dat uw gasten verrast zijn al vanaf aankomst. De Hoofdburcht is robuust en stijlvol tegelijk. De Voorburcht is met de grote zon overgoten binnenplaats, de feest- en dinerzaal aan de achterzijde met uitkijk over het “gebroeck” en de verschillende dinerzalen voor groepen van 8 tot 30 personen wellicht het decor van jullie huwelijksdiner. De keuze zal nog moeilijk worden.

  trouwlocatie Roermond  Trouwlocatie Roermond is Kasteel Daelenbroeck

  Foto: Emile Verhijden fotografie                                                      Foto: Geliefd fotografie

 


Interesse of meer informatie? 

Onze medewerkers van de reserveringsafdeling maken graag tijd voor u vrij.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Trouwen van A t/m Z

De mogelijkheden zijn eindeloos en dat maakt de keuze natuurlijk niet gemakkelijker. Zo heeft u in Kasteel Daelenbroeck de keuze uit 5 binnen & buiten trouwmogelijkheden. En ook voor de toast met de bruidstaart heeft u de keuze uit een aantal verschillende ruimtes met terrassen en vlonders. Het feest met cocktailbar of juist met een chocolade fontein. Wij gaan graag met u in gesprek om jullie huwelijk een sprookjeshuwelijk te bezorgen. Jullie kunnen namelijk de keuze maken uit veel verschillende mogelijkheden aan buffetten, diners, hapjes en stijlen. Het team van Kasteel Daelenbroeck zal ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Met eigen professionele keukens zal het keukenteam zorgen voor heerlijke gerechten, verbluffende buffetten of trendy hapjes, van BBQ tot 5 gangen diner. Uiteraard zullen de collega’s van de bediening zorgen dat u gedurende de middag of avond bediend wordt met verfrissende drankjes. Bij een trouwerij mag entertainment natuurlijk niet ontbreken. Laat de band of dj het podium betreden van de Ridderzaal of het gewelf in de Rentmeesterzaal en uw gasten zullen tot in de late uurtjes plezier beleven. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u op de pagina trouwen

trouwlocatie Roermond Kasteel Daelenbroeck

Foto: Emile Verhijden fotografie

Maar een afspraak en kom vrijblijvend kijken

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0475 53 24 65 of via info@daelenbroeck.nl om een bezichtiging te plannen, wij nemen u graag mee in een rondleiding door dé trouwlocatie van Roermond.