Trouwlocatie Limburg is Kasteel Daelenbroeck

Als dé trouwlocatie van Limburg bent u bij Kasteel Daelenbroeck aan het juiste adres!

voor een trouwfeest van A t/m Z

In volle gang met de voorbereidingen voor jullie trouwfeest? Kasteel Daelenbroeck helpt jullie hierbij, met ruim 25 jaar ervaring mogen wij wel stellen dat wij dé trouwlocatie van Limburg zijn!
Bij ons kunt u terecht vanaf de huwelijksvoltrekking tot de feestavond met bruidssuite als afsluiting, en voor het diner of hotelovernachting van jullie gasten.

Jullie trouwdag als een sprookje in trouwlocatie Kasteel Daelenbroeck, Herkenbosch Limburg.

Met jullie bruidsauto over de statige oprijlaan van het Landgoed worden jullie verwelkomt door de gasten die staan te wachten op de brug. Landgoed Kasteel Daelenbroeck fungeert vandaag als jullie trouwlocatie; een huwelijksvoltrekking onder de eeuwenoude Beukenboom, toast en taart op de binnenplaats, diner in de Rentmeesterzaal en swingend feest in de Ridderzaal. Zomaar een van de mogelijkheden die wij graag organiseren om er een sprookjeshuwelijk van te maken.

Het Landgoed waarborgt verschillende gebouwen en unieke plekken. De hoofdburcht die uiterst geschikt is als trouwlocatie biedt verschillende salons voor diners & feesten van 10 tot 450 personen. De indrukwekkende bouwstijl met aangepaste verlichting zorgt ervoor dat uw gasten verrast zijn al vanaf aankomst. De Hoofdburcht is robuust en stijlvol tegelijk. De Voorburcht is met de grote zon overgoten binnenplaats, de feest- en dinerzaal aan de achterzijde met uitkijk over het “gebroeck” en de verschillende dinerzalen voor groepen van 8 tot 30 personen wellicht het decor van jullie huwelijksdiner. De keuze zal nog moeilijk worden.

  trouwlocatie Limburg  Trouwlocatie Limburg is Kasteel Daelenbroeck

  Foto: Emile Verhijden fotografie                                                      Foto: Geliefd fotografie

Trouwen van A t/m Z

De mogelijkheden zijn eindeloos en dat maakt de keuze natuurlijk niet gemakkelijker. Zo heeft u in Kasteel Daelenbroeck de keuze uit 5 binnen & buiten trouwmogelijkheden. En ook voor de toast met de bruidstaart heeft u de keuze uit een aantal verschillende ruimtes met terrassen en vlonders. Het feest met cocktailbar of juist met een chocolade fontein. Wij gaan graag met u in gesprek om jullie huwelijk een sprookjeshuwelijk te bezorgen. Jullie kunnen namelijk de keuze maken uit veel verschillende mogelijkheden aan buffetten, diners, hapjes en stijlen. Het team van Kasteel Daelenbroeck zal ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Met eigen professionele keukens zal het keukenteam zorgen voor heerlijke gerechten, verbluffende buffetten of trendy hapjes, van BBQ tot 5 gangen diner. Uiteraard zullen de collega’s van de bediening zorgen dat u gedurende de middag of avond bediend wordt met verfrissende drankjes. Bij een trouwerij mag entertainment natuurlijk niet ontbreken. Laat de band of dj het podium betreden van de Ridderzaal of het gewelf in de Rentmeesterzaal en uw gasten zullen tot in de late uurtjes plezier beleven. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u op de pagina trouwen

trouwlocatie Limburg

Foto: Emile Verhijden fotografie

Maar een afspraak en kom vrijblijvend kijken

Neem vrijblijvend contact met ons op via 0475 53 24 65 of via info@daelenbroeck.nl om een bezichtiging te plannen, wij nemen u graag mee in een rondleiding door dé trouwlocatie van Limburg.